TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yaz aylarında evleniyor! Düğün hazırlıkları başladı

Ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, uzun süredir birlikte olmalarının ardından evlilik teklifiyle gündeme gelmişlerdi. Şimdi ise yaz aylarında düğün için hazırlıklara başladılar. Gelinlik ve damatlık seçimleriyle başlayan hazırlıklarına, ev için alışveriş de eklediler.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yaz aylarında evleniyor! Düğün hazırlıkları başladı

Evlilik hazırlıkları için kolları sıvayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, gelinlik ve damatlık seçimleriyle başladıkları hazırlıklarına ev için alışveriş de eklediler. Yoğun çalışma programlarına rağmen, zamanlarının bir kısmını düğün ve ev hazırlıklarına ayıran çift, mutlu günlerinde aile ve arkadaşlarından destek alıyorlar.

pınar deniz

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın evlilikleri için geri sayım başladı. Çift, yakın zamanda düğün tarihini ve yerini belirleyerek sevenleriyle bu mutlu haberi paylaşacaklar. Romantik bir düğün töreni planladıkları konuşulan çiftin, aşk serüveni ise geçtiğimiz yaz aylarında sosyal medyadan duyurulmuştu.

pınar deniz evleniyor

Geçtiğimiz yaz aylarında ilişkilerini sosyal medyada duyuran Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, birçok mutlu anı birlikte yaşamışlardı. Evlilik teklifi aldıklarını duyuran Deniz, parmağındaki tektaş yüzüğü sosyal medyada paylaşmıştı. Çift, ilişkilerini resmen ilan etmek için bir tiyatro oyununda da bir araya gelmişti.

pınar deniz

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.