TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rahmi Koç'un Küba gecesi görüntüleri Miami'de değil, Türkiye'deymiş!

94 yaşındaki Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç'un Ramazan Bayramı öncesi Miami'de lüks bir restoranda düzenlenen Küba gecesinde eğlendiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. İddia edilen görüntülerle ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 13:38
Kaynak: Haber Merkezi

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından Rahmi Koç'un, Miami'de katıldığı iddia edilen geceye ait olduğu iddia edilen görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak görüntülerin gerçek kaynağı ortaya çıktı. İddia edilen görüntüler Şubat ayında Ataşehir'deki bir restoranda çekilmiş.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un, milyar dolarlık serveti ve iş dünyasındaki etkileyici konumuyla tanınan bir isim olmasından dolayı, bu tür iddialar hızla gündemde yer buluyor. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda, söz konusu görüntülerin Miami'de değil, Türkiye'de çekildiği anlaşıldı.

Görüntülerin, Rahmi Koç'un Şubat ayında Ataşehir'deki bir restoranda katıldığı etkinlik sırasında çekildiği belirtildi. Koç'un marakas eşliğinde birlikte şarkı söylediği kadın şarkıcının ise Türkiye'de ikamet eden profesyonel Kübalı müzisyenlerden oluşan "Son de Küba" orkestrası üyesi olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada hızla yayılan ve "Rahmi Koç'un Miami'de Küba gecesine katıldı" şeklinde servis edilen görüntülerin gerçeği yansıtmadığı anlaşılınca, bu yanıltıcı bilginin düzeltilmesi için çeşitli platformlarda paylaşımlar yapıldı.

Rahmi Koç'un Küba gecesi görüntüleri Miami'de değil, Türkiye'deymiş! 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.