Rapçi Emirhan Çakal'dan silahlı saldırı sonrası ilk paylaşım

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 33’üncü Ayçiçeği Festivali’nde sahne alan rapçi Emirhan Çakal, bacağından plastik mermiyle yaralandı. Çakal’ın sağlık durumu iyi ve yürüyebiliyor. Olayla ilgili şüpheli F.D. tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2025 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2025 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
Rapçi Emirhan Çakal'dan silahlı saldırı sonrası ilk paylaşım

Festival sırasında sahneden vinçle indirilen Çakal, rastgele havalı tüfekle ateş açılması sonucu sağ dizine isabet eden plastik mermiyle yaralandı. Olayın ardından festival alanında panik yaşanırken, güvenlik ekipleri Çakal’ı hızlıca koruma altına aldı.

Rapçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu ve yürüyebildiğini belirterek, sevenlerini bilgilendirdi:
"Herkese selamlar. Öncelikle merak eden, arayan soran herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim, yürüyebiliyorum ve sağlığım yerinde. Böyle bir olayla gündeminizi meşgul ettiğim için üzgünüm. Tek dileğim; sahnelerimde iyi anılar bırakmak ve müzikle gündeme gelmek."

Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Havalı tüfekle ateş açan kişinin festival yakınlarındaki evinde oturan F.D. olduğu belirlendi. Şüpheli gözaltına alındı ve evinde olayda kullanıldığı belirlenen havalı tüfek ele geçirildi. İfadesinde rastgele havaya ateş ettiğini söyleyen F.D., “Kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

Emirhan Çakal, “Lütfen beni sahnelerimden, müzikten ve projelerimden hatırlayın. Bu yolculuğu Türkiye’de başlayıp dünya çapında sürdürmek istiyorum” sözleriyle hayranlarına mesaj verdi.

çakal

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.