TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semicenk askere uğurlandı

Bursa'nın yeni buluşma noktası Osmangazi Meydanı, yaklaşık 80 bin kişiyi ağırlayarak son dönemin sevilen şarkıcısı Semicenk'e unutulmaz bir konser ve asker uğurlama töreni yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
Semicenk askere uğurlandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Osmangazi Meydanı, son dönemin popüler şarkıcısı Semicenk'e veda etmek için kalabalık bir kitleyi ağırladı. Meydana toplam yaklaşık 80 bin kişi akın etti. Soğuk havaya rağmen, vatandaşlar saatlerce süren bir konserle keyifli vakit geçirdi. Semicenk'in askere gitmeden önceki son konserinde, hayranları en sevilen şarkılarıyla coştu.

semicenk asker

Osmangazi Meydanı'ndaki konserin ardından Semicenk, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve 80 bin hayranı tarafından askere uğurlandı. Başkan Dündar, sahneye çıkarak Semicenk'e Türk bayrağı, Osman Gazi minyatürü ve asker örtüsü gibi hediye ve semboller verdi.

semicenk

Osmangazi Meydanı'na gelenler arasında TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş gibi önemli isimler de yer aldı. Meydanın Bursa'ya büyük bir katkı sağladığını belirten Başkan Dündar, Semicenk'i uğurlamanın ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti.

Semicenk, yaklaşık 2 saat süren konserinin ardından, askerlik görevini yapmak üzere Isparta'ya gitmek üzere yola çıktı. Bu etkinlik, Osmangazi Meydanı'nın Bursa'da önemli bir buluşma noktası haline geldiğini bir kez daha gösterdi.

semicenk

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.