TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya New York'ta ödül törenini salladı! Sarıkaya, tarzı ile sosyal medyayı ateşe verdi!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılarak GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’ne layık görüldü. Tarzıyla dikkat çeken Sarıkaya, övgü dolu yorumlar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2024 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
Serenay Sarıkaya New York'ta ödül törenini salladı! Sarıkaya, tarzı ile sosyal medyayı ateşe verdi!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son olarak Aile dizisinde rol aldıktan sonra New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katıldı. Gecede GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’ne layık görülen Sarıkaya, tarzıyla da dikkat çekti.

Adı şu sıralar şarkıcı Mert Demir ile anılan Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen "GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri" gecesinde boy gösterdi.

Serenay Sarıkaya New York'ta ödül törenini salladı! Sarıkaya, tarzı ile gündem oldu 2

Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde yer aldığı Aile dizisiyle beğeni toplamıştı. Derin göğüs dekolteli siyah elbisesi ve dağınık saçlarıyla dikkat çeken Sarıkaya, 31 yaşındaki oyuncunun tarzıyla övgü dolu yorumlara maruz kaldı.

SERENAY SARIKAYA'YA GQ TÜRKİYE YARATICILIK ÖDÜLÜ: MODA VE SAHNE ÜZERİNDEKİ ETKİSİ ONURLANDIRILDI

GQ Türkiye, Serenay Sarıkaya'yı yurt dışında başarılı kariyeri ve farkındalık yaratan duruşuyla ödüllendirirken, Sarıkaya geçtiğimiz aylarda İtalyan mücevher markasının elçisi olarak Seul'a gitti ve tarzıyla dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya New York'ta ödül törenini salladı! Sarıkaya, tarzı ile gündem oldu 3

GQ Türkiye, Yaratıcılık Ödülü’nün sahibinin Serenay Sarıkaya olacağını "Bir aktris olarak ilham veren yeteneğiyle yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol aldı, sayısız ödül kazandı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farkındalık yaratan duruşuyla modada Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu. Alice Müzikali’nde 100 oyunluk başrolüyle içindeki sesi özgür bıraktı ve tiyatro sahnelerine taşıdı. Dünyanın ilham verici yıldızlarını küresel editörlerin değerlendirmeleriyle onurlandıran ve ödüllendiren GQ Global Creativity Awards gururla sunar… GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi: Serenay Sarıkaya" sözleriyle duyurmuştu.

Serenay Sarıkaya New York'ta ödül törenini salladı! Sarıkaya, tarzı ile gündem oldu 4

Öte yandan tarzıyla sık sık adından söz ettiren Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda da İtalyan mücevher markasının elçisi olarak Seul'a gitmişti. Ünlü isim, simsiyah görünümüyle adından söz ettirmişti.

Serenay Sarıkaya New York'ta ödül törenini salladı! Sarıkaya, tarzı ile gündem oldu 5

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.