TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ' dan duygusal 'Aile' vedası

Başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başarıyla canlandırdığı Aile dizisi, dün akşam yayınlanan 30. bölümüyle final yaptı. Dizinin bitişine dair duygusal anlar yaşanırken, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ veda mesajları paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ' dan duygusal 'Aile' vedası

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Aile dizisi, dün akşam yayınlanan 30. bölümüyle final yaparak ekran macerasını noktaladı. Başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başarıyla canlandırdığı dizinin final bölümü duygusal anlara sahne oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ, veda mesajlarıyla izleyicilere teşekkür ederken, sevilen dizinin finali sevenlerini duygulandırdı.

aile dizi final

Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından sette çekilmiş kareleri paylaşarak, "Son kez Aile... Hepinizi çok seviyorum kucaklıyorum. Yeniden bir yerlerde karşılaşmak üzere" ifadelerini kullandı. Kıvanç Tatlıtuğ ise "Bugün bir Aile olarak başladığımız ve öyle devam eden yolculuğumuzda sona geldik. Aile'ye emeği geçen tüm oyuncu ve set arkadaşlarıma 30 bölüm bizimle olan ve destek veren siz güzel izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Bu güzel ekip ile yolumuz tekrar kesişecek" dedi.

aile dizisi

Aile dizisi, başrollerinde yer alan deneyimli oyuncuların performansları ve duygusal hikayesiyle izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Oyuncuların veda mesajları, dizinin izleyicilerini duygulandırdı ve dizinin finalinin ardından tekrar buluşma umudunu taşıdı.

aile dizisi final 30.bölüm

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.