TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı reklam mı? Bomba açıklamalar

Ünlülerin aşkları gerçek mi, reklam mı? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisi tartışma yarattı, Sarıkaya'nın tepkisi sosyal medyada yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı reklam mı? Bomba açıklamalar

Magazin dünyasında sık sık tartışılan reklam aşklarına bir yenisi eklendi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son olarak "Ateşe Düştüm" şarkısında vokal yapan Mert Demir ile ilişki yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Ancak bu ilişkiye dair ortaya atılan 'reklam aşkı' iddiaları kısa sürede yayıldı.

serenay sarıkaya mert demir

Mert Demir, daha önce bir şarkı yarışmasıyla ünlenmiş ve Mabel Matiz için "Antidepresan" adlı şarkıyı yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. İkilinin ilişkisiyle ilgili kaçamak cevaplar vermesi ve gece kulübü çıkışında basının karşısına el ele çıkmaları, reklam aşkı iddialarını güçlendirdi.

Serenay Sarıkaya, bu iddialara karşı oldukça kızgın bir şekilde yanıt verdi. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında konuşan Sarıkaya, böyle iddialara inanmanın zor olduğunu belirtti. Gerçek hayatta böyle şeylerin yaşanmadığını savunan oyuncu, iddiaların kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.

serenay sarıkaya

Ancak Sarıkaya'nın açıklamaları da herkesi ikna etmedi ve sosyal medyada tartışma yarattı. Reklam aşklarının magazin dünyasındaki yeri bir kez daha sorgulanırken, ünlülerin projelerini tanıtmak için kullandıkları taktikler tekrar gündeme geldi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.