TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SHOW TV'nin reyting kıran dizisi 'Bahar' dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar, yaz dizisi olarak ekranlara çıktı. İşte Bahar dizisinin oyuncuları ve dizinin konusu...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
SHOW TV'nin reyting kıran dizisi 'Bahar' dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu

Bahar dizisinin oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

BAHAR DİZİNİNİN KONUSU NEDİR?

Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri, ölümle yüzleştiğinde, dışarıdan mükemmel görünen ailesinin gerçek yüzüyle karşılaşır. Özellikle eşi Timur'un sırları ortaya çıktıkça, Bahar'ın hayatı tamamen değişir. Bu süreçte, Evren (Buğra Gülsoy), Timur'a meydan okur. Bahar, trajikomik olaylarla dolu bu süreçte hayatını yeniden inşa ederken, izleyicilere umut veren bir yolculuğa çıkar.

Demet Evgar - Bahar Yavuzoğlu: Bahar, eşine ve çocuklarına adanmış bir kadındır. Tıp eğitimini yarıda bırakıp ev hanımı olan Bahar, hayatında büyük bir değişim yaşayacak ve kendi hikayesinin başrolü olacaktır.

demet evgar

Buğra Gülsoy - Evren Yalkın: Genel cerrahi alanında uzmanlaşmış başarılı bir profesördür. Evren'in ve Bahar'ın hayatı, bir araya gelmeleriyle yeni bir döneme girecektir.

buğra gülsoy

Mehmet Yılmaz Ak - Timur Yavuzoğlu: Timur imajına çok önem veren kibirli bir profesördür. Bahar'la olan evliliğinden iki çocuğu vardır. Ancak ailesiyle ve Bahar'la olan ilişkisi oldukça mesafelidir.

mehmet yılmaz ak

Hatice Aslan - Nevra Yavuzoğlu: Nevra, otoriter ve güçlü bir kadındır. Oğlu Timur'dan başka kimseye değer vermez. Bahar'ın hayatındaki değişim, Nevra'nın düzenini sarsacaktır.

hatice aslan

Ecem Özkaya - Rengin Çevik: Kadın doğum profesörü olan Rengin, başarılı bir doktordur. Ancak Bahar'ın değişimi, Rengin'in hayatını da etkileyecek ve onu zorlu bir mücadeleye sürükleyecektir.

Bahar dizisi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye ve unutulmaz karakterler sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.