TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sihirli Annem'in yıldızı Damla Ersubaşı'nın yeni aşkı sosyal medyayı salladı

Bir zamanlar 'Sihirli Annem' dizisiyle ünlenen Damla Ersubaşı, boşandıktan sonra sosyal medyada sürpriz bir paylaşımla yeni aşkını duyurdu! Detaylar haberde...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
Sihirli Annem'in yıldızı Damla Ersubaşı'nın yeni aşkı sosyal medyayı salladı

Sihirli Annem dizisinin unutulmaz yıldızı Damla Ersubaşı, son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıl yasaklı madde ve kumar batağına düştüğünü itiraf eden Ersubaşı, şimdi ise yeni bir aşka yelken açtı. 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenen ve iki çocuğu olan ünlü oyuncu, 2020 yılında boşanmıştı. Ancak boşandıktan sonra eski eşiyle ilişkisine ikinci bir şans vermiş, fakat istediği mutluluğu yakalayamamıştı.

damla ersubaşı

DAMLA ERSUBAŞI'NIN YENİ SEVGİLİSİ

Şimdi ise Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla yeni ilişkisini duyurdu. 30 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin yüzünü göstermese de "Şarkıyı enişteniz seçti" notuyla sırtlarının dönük olduğu bir kare paylaştı. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir yayında "Evlenmeden önce hamile kaldım" itirafında bulunan Ersubaşı, bu açıklamasıyla da büyük bir yankı uyandırmıştı.

damla ersubaşı

Ünlü ismin yeni sevgilisinin kim olduğu merak konusu olurken, Ersubaşı, bir takipçisinin sorusuna "Aynı evde mi yaşıyorsunuz" sorusuna "Hee, bana yerleşti iç güveysinden hallice" cevabını verdi.

Damla Ersubaşı'nın yeni aşkıyla ilgili merak edilenler ve detaylar, sosyal medya ve magazin gündemini sallamaya devam ediyor.

DAM LA ERSUBAŞI

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.