TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Berna Canbeldek Kimdir? Survivor'dan neden elendi?

Survivor All Star 2024 yarışmasının elenen ismi Berna Canbeldek kimdir izleyici tarafından merak ediliyor. İşte Berna Canbeldek'in hayatı, kariyeri ve yarışma serüveni!

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor All Star 2024 yarışmacısı Berna Canbeldek Kimdir? Survivor'dan neden elendi?

Yarışma tutkunlarının merakla takip ettiği Survivor All Star 2024 yarışmasının önemli isimlerinden biri olan Berna Canbeldek, geçmişiyle ve başarılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte, Berna Canbeldek'in hayatı ve biyografisi:

berna canbelek

Berna Canbeldek Kimdir? Nerelidir?

Berna Canbeldek, 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Canbeldek, State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim almıştır. Dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano çalma, at binme ve inline skates gibi birçok yeteneği bulunmaktadır.

berna canbelek

2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Berna Canbeldek, geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Ardından Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Berna, performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Ancak, Survivor 2014'te yaşadığı kavganın ardından diskalifiye olarak adadan ayrılmıştır.

berna canbelek survıvor

2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Boxun Yıldızları programında da yer alan Berna, spor alanındaki başarısını göstermiştir.

2018 yılında ikinci kez Survivor'a katılan Berna, parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştır.

berna cambelek

Survivor All Star 2024 yarışmasında ise Berna Canbeldek, başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerin ve yarışma takımının dikkatini çekmiştir. Ancak, bu hafta eleme adayları arasında yer almasıyla bir kez daha zorlu bir mücadeleye girişmiştir. Dün ise Aleyna Kalaycıoğlu ile girdiği düelloda 5-1 yenilerek adaya veda etmiştir.

berna canbelek

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.