TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor All Star 32. bölümde gerilim tırmanıyor: Hakan ve Atakan arasındaki kavga şiddetleniyor!

TV8'in heyecanla izlenen yarışma programı Survivor All Star'da, Avatar Atakan'ın gelişiyle birlikte gerilim tırmanıyor. Hakan ve Atakan arasındaki kavga izleyicileri ekranlara kilitleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor All Star 32. bölümde gerilim tırmanıyor: Hakan ve Atakan arasındaki kavga şiddetleniyor!

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star, 32. bölümüyle ekranlara damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla izleyici karşısına çıkan program, büyük bir rekabetin yaşandığı anlarla dolu.

Dün akşam yayınlanan bölümde kırmızı takımdan Pınar'ın eleme adayı seçilmesiyle gerilim başladı. Yarışmacılar arasındaki rekabet ve stratejik hamleler izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Bu hafta yaşananlarla birlikte büyük final için mücadele eden kırmızı ve mavi takımdan her hafta bir yarışmacının veda etmesi, Survivor All Star'a olan ilgiyi arttırdı.

Yeni bölüm fragmanında ise Pınar'ın eleme adayı seçilmesinin ardından takım içindeki gerilim artıyor. Özellikle Hakan ve Atakan arasındaki gerginlik dikkat çekiyor. Hakan'ın kışkırtmaları, Avatar Atakan'ı çileden çıkarıyor ve bu durum ekranlara damga vuracak bir kavganın habercisi gibi görünüyor.

Survivor All Star hayranları, heyecanla beklenen 32. bölümde neler yaşanacağını ve büyük final için yapılan mücadeleyi merakla takip ediyor. Program, reytinglerde üst sıralarda yer alarak izleyicilerden tam not almaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.