TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taylor Swift, Grammy Gecesinde Tarih Yazdı

Grammy Ödülleri'nde kadınlar, müzik dünyasında büyük başarılar elde ederek tarih yazdı. Taylor Swift'in yılın albümü ödülünü kazanması ve Miley Cyrus, Billie Eilish, SZA, Lainey Wilson, Karol G gibi birçok kadın sanatçının zaferi, geceye damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
Taylor Swift, Grammy Gecesinde Tarih Yazdı

Taylor Swift, Grammy tarihinde üç kez en iyi albüm ödülünü kazanarak, bu alanda Stevie Wonder, Paul Simon ve Frank Sinatra'nın ardından bir ilke imza attı.

Swift, sağlık sorunları nedeniyle beklenmeyen bir şekilde sahneye çıkan Celine Dion'dan ödülünü aldı. Ayrıca, etkinlik sırasında hayranlarına sürpriz yaparak yeni albümünü duyurdu.

Miley Cyrus ve Billie Eilish de Pazar günkü törende diğer büyük ödülleri kazanarak geceye damgasını vurdu.

Taylor Swift, "Midnights" albümüyle yılın albümü ödülünü kazanarak Grammy tarihinde dört kez bu büyük ödülü alan ilk sanatçı oldu. Swift, ödülü alırken duygusal anlar yaşayarak, "Size bunun hayatımın en güzel anı olduğunu söylemek isterim. Ama bir şarkıyı bitirdiğimde ya da sevdiğim bir köprünün şifresini kırdığımda kendimi çok mutlu hissediyorum. Benim için ödül, çalışmaktır." dedi.

Gecede ayrıca, SZA, Eilish, Dua Lipa, Olivia Rodrigo gibi isimlerin yanı sıra Joni Mitchell ve Tracy Chapman gibi müzik dünyasının efsane isimlerinin güçlü performansları da izleyicilerle buluştu.

Bu zaferler, Grammy ödüllerinin kadın sanatçılara daha fazla yer vermesi ve onların başarılarını takdir etmesi adına önemli bir dönemeç olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.