TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk Nişanlandı: İşte Nişandan Kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, dört yıldır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk ile nişanlandı. Sevgililer Günü'nde romantik bir sürprizle Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Sarıtaş, dün evlilik yolunda ilk adımı atarak sevgilisiyle nişanlandı. İkilinin bu mutlu günü, dostları ve aileleriyle gerçekleştirdikleri özel bir törenle kutlandı. İşte nişan töreninden kareler...

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk Nişanlandı: İşte Nişandan Kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, ört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Mayruk ile evlenme kararı alarak nişanlandı. Sevgililer Günü'nde romantik bir sürprizle Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Sarıtaş, sevgilisiyle nişanlandı. İkilinin bu mutlu günü, dostları ve aileleriyle gerçekleştirdikleri özel bir törenle kutlandı.

tolgana sarıtaş nişan

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un Nişanından İlk Kareler!

Nişan töreninden gelen ilk kareler, çiftin mutluluğunu ve romantizmini yansıtıyor. Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un yüzlerindeki neşe, gözlerinden okunuyor. İşte bu özel günün unutulmaz anları:

zeynep mayruk nişan

Tolga Sarıtaş'ın Kariyerindeki Yükseliş

Tolga Sarıtaş, oyunculuk kariyerindeki başarılarıyla tanınan bir isim. İlk kez 2013 yılında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde bölüm oyunculuğu yaparak ekranlara adım atan Sarıtaş, daha sonra "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazandı. Ardından "Güneşin Kızları" ve "Söz" gibi önemli yapımlarda başrol oynayarak kariyerinde dönüm noktaları yaşadı.

tolgahan sarıtaş nişanlandı

Zeynep Mayruk: Modacı ve Tasarımcı

Tolga Sarıtaş'ın nişanlısı Zeynep Mayruk ise modacı ve tasarımcı kimliğiyle tanınıyor. İzmir doğumlu olan Mayruk, modaya olan tutkusuyla genç yaşta başladı ve kısa sürede başarılı bir kariyer inşa etti. Yaratıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Mayruk, özellikle haute couture alanında önemli çalışmalara imza atıyor.

zeynep mayruk kimdir

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.