TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Travis Scott, 2024 Grammy Ödülleri'nde ki çılgın performansı: Herşeyi parçaladı

Rap dünyasının ünlü ismi Travis Scott, 2024 Grammy Ödülleri'nde unutulmaz bir performans sergiledi. "My Eyes" ve "I Know" şarkılarını seslendirdikten sonra sahneye Playboi Carti'yi çağıran Scott, "Fe!n" için enerji dolu bir performansa imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
Travis Scott, 2024 Grammy Ödülleri'nde ki çılgın performansı: Herşeyi parçaladı

Travis Scott, 2024 Grammy Ödülleri'nde "My Eyes" ve "I Know" performanslarıyla başladı. Sanatçı, ikinci şarkısında izleyicilere duygusal bir deneyim yaşattı. Ancak sahne "Fe!n" şarkısıyla çılgın bir hal aldı. Scott, öfkesini ve enerjisini serbest bırakarak sahnedeki eşyaları parçaladı ve izleyicilere unutulmaz bir görsel şölen sundu.

Gösterinin bir diğer sürprizi ise Playboi Carti'nin sahneye çıkmasıydı. Maskeli Carti, Scott'ın yanında performans sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sahnedeki enerji, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatırken, Scott'ın öfkesi ve sahnedeki çıkışı büyük ilgi gördü.

Scott, gecenin ilerleyen saatlerinde "Utopia" albümünden şarkılarla Grammy ödülüne aday olmuş ve en iyi rap albümü kategorisinde çekişmeye girmişti. Ancak gecenin sonunda ödülü alamamasına rağmen sahnedeki performansıyla izleyicileri etkilemeyi başardı. Travis Scott'ın "Utopia" albümü, müzik dünyasında büyük bir çıkış yakalamış ve dinleyicilerden büyük beğeni toplamıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.