TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Yazarın Oğlu Kaza Yaptı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

Yazar Eylem Tok ve estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T.C., 1 Mart Cuma günü İstanbul'da emniyet şeridinde duran bir gruba çarptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
Ünlü Yazarın Oğlu Kaza Yaptı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

Yazar Eylem Tok ve Estetik Doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T.C., 1 Mart Cuma günü İstanbul'da emniyet şeridinde duran bir gruba cipiyle çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Olaydan sonra T.C.'yi kaza yerinden annesi Eylem Tok'un aldığı ve ikilinin Mısır'a kaçtığı öğrenildi.

Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27) 1 Mart Cuma günü Sarıyer'den üç ATV ile gezmeye çıktı. Yolda motorlardan biri arızalanınca grup Kemerburgaz yolunda emniyet şeridinde durdu. Önlem amaçlı bir motorunun ışıklarını yakan Acı ve diğerleri arızalanan motorla ilgilenirken, saat 20:00 sularında T.C.'nin kullandığı cip emniyet şeridinde duranlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle beş kişi ormanlık alana savruldu.

Kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti, diğer dört kişi ise yaralandı. İddiaya göre T.C. olay yerinden kaçarken, polis yaptığı çalışmalarda aracın 16 yaşındaki T.C.'ye ait olduğunu tespit etti. T.C.'yi kaza yerinden annesi Eylem Tok'un aldığı ve ikilinin saat 04:30 sıralarında Mısır'a kaçtığı belirlendi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, T.C. ve Eylem Tok'un Türkiye'ye dönüşünün beklendiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.