TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Yargı" dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak!

Ay Yapım'ın, Kanal D'de üç sezon boyunca yayınlanan ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gören 'Yargı' dizisi için özel bir veda gecesi düzenleniyor. Dizinin final bölümü için düzenlenecek olan gecenin geliri, Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
"Yargı" dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak!

Ay Yapım, final bölümü 26 Mayıs'ta yayınlanacak olan "Yargı" dizisi için bir veda gecesi düzenliyor. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek gecenin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

TÜM GELİR EĞİTİME DESTEK OLACAK

Kanal D ve Ay Yapım'ın ev sahipliğinde organize edilen gecede, dizinin tüm oyuncuları da 95. veda bölümünü seyircilerle bir arada izleyecek. Gecenin biletleri Biletix'te satışa çıktı. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri iki kategoride satışa sunuluyor:

Yargı dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak! 2

BİLETLER 24 SAAT DOLMADAN TÜKENDİ!

Veda gecesine katılmak isteyenler Biletix üzerinden bilet satın alabilirler. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri genel satış ve bağış bileti olmak üzere iki kategoride satışa sunuluyor. Genel satıştaki bilet fiyatları 500 ve 700 TL, bağış biletleri fiyatları ise 500 ve 1000 TL.

Büyük ilgi gören biletler, satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gecenin biletlerini satın alamayanlar ise "Eğitime Destek Bileti" alarak Türk Eğitim Vakfı'na katkıda bulunabiliyor.

Yargı dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak! 3

YARGI'YA VEDA

3 sezon boyunca reyting rekorları kıran ve yurt içi ve yurt dışında büyük bir başarı yakalayan Yargı, 26 Mayıs Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek veda gecesiyle ekrana veda edecek.

DİZİNİN EKİBİ SEYİRCİLERLE BİRLİKTE OLACAK

Dizinin final bölümünün yayınlanacağı 26 Mayıs Pazar akşamı ekibi de seyircilerle birlikte olacak ve bu anlamlı vedaya ortak olacak.

Yargı dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak! 4

SEMA ERGENEKON VE ALİ BİLGİN'İN BAŞYAPITI

Senaryosu Sema Ergenekon'a, yönetmenliği ise Ali Bilgin'e ait olan Yargı, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i buluşturmuştu. Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat gibi usta isimlerin de yer aldığı dizinin kadrosu da büyük beğeni toplamıştı.

"Yargı" finaliyle ekranlara veda ederken, izleyicileriyle de son kez buluşma imkanı yakalayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.