Yargı'nın 87. bölümünde Tuğçe'nin dramı: Gözyaşlarına boğan anlar!

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, 87. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde izleyicilere duygusal anlar yaşatan olaylar yaşandı. İşte bölümde öne çıkanlar:

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
Yargı'nın 87. bölümünde Tuğçe'nin dramı: Gözyaşlarına boğan anlar!

Tuğçe, bir kadına saldıran bir gruba müdahale ederken arkadan yaklaşan saldırganın darbesiyle bayılır. Grup, Tuğçe'yi odaya çeker. Bu sırada Eren Başkomiser, kızını aramak üzereyken Kubilay amir tarafından rapor hazırlaması için çağrılır. İclal Savcı, Yekta'yı meslekten atmaya karar verir ve onun hakim karşısına çıkmasını sağlar.

Bir hırsızın itirafıyla başlayan olaylar, ev sahibi Cihan'ın ifadesiyle ilginç bir hal alır. İlgaz, Cihan'ı sorgularken bıçakta bulunan kan ve parmak iziyle ilgili çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkarır: Bıçaktaki parmak izi, Cihan'ın beş yıl önce vefat eden annesine aittir. Cihan, annesinin öldüğü günü anlatır.

yargı

Diğer bir olayda, Laçin'in Yekta'ya verdiği şok edici yanıt dikkat çeker. Laçin, nikah memurunun evlenmeyi isteyip istemediklerini sorduğunda "hayır" cevabını verir ve Yekta'ya evlenmeyeceğini açıkça belirtir.

yargı tuğçe

Ancak en çarpıcı olay, Tuğçe'nin saldırganlar tarafından denize atılmasıdır. Denize düşen Tuğçe, çevresindeki kişilerin yardımıyla kurtulur ve hastaneye kaldırılır. Eren, Tuğçe'nin durumunu öğrenince gözyaşlarına boğulur ve emniyete giderek sorumluların bulunması için harekete geçer.

yargı

Dizinin final sahnesinde ise Tuğçe'yi denize atanların kim olduğu ortaya çıkar. Eren, Tuğçe'yi kurtaran doktorun aslında kendisi olduğunu öğrenir ve kızının başına gelenleri gözyaşları içinde izler.

yargı tuğçe

Bu dram dolu olaylar, Yargı'nın 87. bölümünde izleyicilere büyük bir gerilim ve duygu yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.