Yeraltı'nın Bozo'su Uraz Kaygılaroğlu anlattı: Devlet Bahçeli ile telefonda neler konuşuldu?

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini arayarak tebrik ettiği telefon görüşmesinin detaylarını ve sonrasında yaşanan ilginç sessizliği ilk kez paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2026 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2026 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
Yeraltı'nın Bozo'su Uraz Kaygılaroğlu anlattı: Devlet Bahçeli ile telefonda neler konuşuldu?

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Fatih Altaylı'nın sunduğu Pazar Sohbeti programına konuk olarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeraltı dizisinde Bozo karakterine hayat veren ünlü oyuncu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelen sürpriz telefonun ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Bahçeli'nin kendisini bizzat arayarak performansından dolayı tebrik ettiğini belirten Kaygılaroğlu, görüşme sırasında geçen diyalogları aktardı.

BAHÇELİ'DEN BOZKURT TABLOSU HEDİYESİ

Kaygılaroğlu, telefon görüşmesinde Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik övgü dolu ifadeler kullandığını dile getirdi. Görüşmenin içeriğine dair bilgi veren oyuncu, Bahçeli'nin kendisine "Çok güzel bir Bozkurt olmuşsun" dediğini belirtti. Bu sözlere "Teşekkür ederim efendim, sağ olun" şeklinde karşılık verdiğini söyleyen Kaygılaroğlu, MHP liderinin kendisine bir jest yaparak "Eğer kabul ederseniz size bir tablo hediye etmek istiyorum" teklifinde bulunduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu, Bahçeli tarafından gönderilen bu tabloyu evinin duvarına astığını da sözlerine ekledi.

Yeraltı'nın Bozo'su Uraz Kaygılaroğlu anlattı Devlet Bahçeli ile telefonda neler konuşuldu 2

ADABI MUAŞERET SESSİZLİĞİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Telefon görüşmesinin sonlanma aşamasında yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran sessizlik anına da açıklık getiren Kaygılaroğlu, o dakikalarda yaşadığı kararsızlığı anlattı. Görüşme bittikten sonra telefonu kimin kapatacağı konusunda bir ikilemde kaldığını ifade eden oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Kafamda hep telefonu kim kapatmalı konusu vardı. Adabı muaşeret işi var ya hani. Çocukluğuma gittim. Kafam karıştı yani. Devlet Bey de kapatmadı ben de kapatmadım. Derin bir sessizlik oldu bir kaç saniye. Konu da bitti. Böyle bir sessizlikten sonra ben kapattım telefonu."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.