TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Erdoğan, özel fotoğraflarının yayınlanması iddiasıyla Cansu Taşkın'a dava açıyor

Manken Cansu Taşkın'ın iddiasına göre, 2 yıldır ilişki yaşadığını söylediği oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın özel fotoğrafları, kardeşi Elif Vurgun tarafından yayınlandı. Erdoğan, bu duruma karşı yasal adımlar atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
Yılmaz Erdoğan, özel fotoğraflarının yayınlanması iddiasıyla Cansu Taşkın'a dava açıyor

Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, kendisiyle ilişki yaşadığını iddia eden Cansu Taşkın'a karşı hukuki mücadele başlatıyor. İddialara göre, Taşkın'ın şubat ayında ilişki yaşadıklarına dair söylentilerin ardından, Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından sosyal medyada ikilinin birlikte yer aldığı görüntüler paylaşıldı. Bu görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayınlandı.

Halk TV'nin haberine göre, Yılmaz Erdoğan'ın, Taşkın'ın bu iddiaları ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler nedeniyle dava açacağı öne sürüldü. Erdoğan'ın, kendisiyle ilgili yapılan bu tür iddialara karşı hukuki süreç başlatmaya hazırlandığı belirtiliyor.

YILMAZ ERDOĞAN'IN İLİŞKİ İDDİALARINA KARŞI YENİ GELİŞME: GÖRÜNTÜLERİN KAYDEDİLME HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI

Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın'a karşı başlattığı hukuki süreçte, görüntülerin kaydedildiği anın detayları gün yüzüne çıkıyor. İddialara göre, Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun, geçtiğimiz ağustos ayında Erdoğan'ın çiftlik evine misafir olarak gitti. Bu ziyaret sırasında, "anı olması" amacıyla Erdoğan ile birlikte fotoğraflar çektiren ikili, Erdoğan'ın haberi olmadan yakınlaşma görüntülerini cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kendi aralarında anlaşmaya varan kardeşler, Vurgun'un telefonda konuşuyormuş süsü verdiği esnada ortamı kaydederek, Erdoğan'dan habersiz olarak görüntülerin kaydedildiği iddia ediliyor. İddialara göre, ilerleyen tarihlerde Erdoğan, Taşkın'ın aramalarına yanıt vermedi ve mesajlarına dönüş yapmadı. Bu durum üzerine Taşkın'ın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdiği öne sürülüyor.

YILMAZ ERDOĞAN, ÖZEL HAYATININ İHLAL EDİLMESİ İDDİASIYLA DAVA AÇIYOR: DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Yılmaz Erdoğan'ın özel yaşamının ihlal edildiğini öne sürerek hukuki mücadele başlattığı iddia ediliyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından Erdoğan'ın büyük bir öfke duyduğu ve avukatlarına dava açılması için talimat verdiği belirtiliyor.

Erdoğan'ın abla ve kardeşi hakkında dava açılacağı belirtilirken, bu durumun TCK 134. Madde kapsamında değerlendirildiği ifade ediliyor. Söz konusu maddeye göre, "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ibareleri yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.