TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Güney'den Kenan Işık'a: Şu anda astral seyahatte ve geri dönmek istemiyor

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Kenan Işık'ın hakkında astral seyahat iddiasını ortaya attı: "Işık, bedeniyle dünyaya geri dönmek istemiyor!"

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
Yusuf Güney'den Kenan Işık'a: Şu anda astral seyahatte ve geri dönmek istemiyor

Yıllardır yaşam mücadelesi veren ünlü sanatçı Kenan Işık'ın, astral seyahat iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü. İşık'ın yakın dostu Yusuf Güney, Modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında yaptığı açıklamada, sanatçının astral seyahatte olduğunu ve bedeniyle dünyaya geri dönmek istemediğini iddia etti.

yusuf güney astral seyehat

Güney, Kenan Işık'ın astral seyahat deneyimini paylaşırken, bu deneyimin Nirvana'dan bile daha yüksek bir mutluluk seviyesi sunduğunu ve Işık'ın bu deneyimi tekrarlamak istediğini belirtti. Astral seyahatin, düşünce gücüyle ruhun bedenden ayrılarak farklı boyutlara seyahat etmesi olarak tanımlandığını aktardı.

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında net bir bilgi olmamakla birlikte, 2014 yılında geçirdiği kaza sonrası beyin kanaması geçirerek komaya girdiği ve uzun süredir evinde tedavi gördüğü biliniyor. Ancak, Güney'in iddiasına göre, Işık şu anda astral seyahatte ve geri dönmek istemiyor.

Astral seyahat, bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da birçok kişi tarafından deneyimlendiği iddia edilen bir fenomen. Güney'in daha önceki açıklamalarına göre, kendisi de astral seyahat deneyimi yaşamıştı ve bu deneyimin bilimsel olarak kanıtlanmış bir olgu olduğunu savunmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.