TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin Milletvekilleri Bakan Işıkhan’ı ziyaret etti

AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç, Muhammed Adak, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Mardin eski Milletvekili Cengiz Demirkaya, TBMM'de Kanunlar ve Kararlar Başkan Yardımcısı olan Haluk Kurnaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini  Vedat Bilgin'den devralan Bakan Vedat Işıkhan'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin Milletvekilleri Bakan Işıkhan’ı ziyaret etti

ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER)-AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç, Muhammed Adak, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Mardin eski Milletvekili Cengiz Demirkaya, TBMM'de Kanunlar ve Kararlar Başkan Yardımcısı olan Haluk Kurnaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini  Vedat Bilgin'den devralan Bakan Vedat Işıkhan'ı ziyaret etti. Görevi devir-teslim töreninden sonra Bakan Işıkhan’ı ziyaret eden Mardinli Milletvekillerinden oluşan heyet, yeni bakana, görevinde üstün başarı dileğinde bulundu. 

Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görevlendirilen Bakan Vedat Işıkhan, görevini Vedat Bilgin'den devraldı. Bakanlık girişinde personel tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Işıkhan'ı, Mardin'den ilk ziyaretçileri AK Parti 26. Dönem Mardin - 27 ve 28. Dönem İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk KılıçMuhammed Adak, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, 26 Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve TBMM'de Daire Başkanı olan Haluk Kurnaz oldu. 

Bakan Vedat Işıkhan'ın külliyedeki çalışmalarında Mardin için önemli desteklerini gördüklerini dile getiren Milletvekili Faruk Kılıç, “Mardin'in sorunlarını ve yapılması gerekenleri yakından bilen bakanımız sayesinde oldukça verimli bir dönem geçireceğiz. Kendisine bu görevinde başarılar diliyorum. Yine Mardin'in meselelerinin çözümü konusunda kendisini sık sık ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 85 milyon nüfusun tamamını ilgilendiren bir görev olduğunu dile getiren Bakan Vedat Işıkhan ise, hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını belirterek “Ziyareti nedeniyle Mardin heyetimize teşekkür ediyorum. Mardin'in ve bütün Türkiye'nin hizmetinde olacağız.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.