TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin'de Anlamlı ve Duygusal Seremoni

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2023 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2023 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin'de Anlamlı ve Duygusal Seremoni

Adnan Avuka

Mardin Artuklu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Voleybol Yıldızlar Türkiye Yarı  Finalinde Adana ve Mersin takımları depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı sporcuları unutmadı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Voleybol Yıldızlar Türkiye Yarı  Finali Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3-6 Mayıs 2023 tarihlerinde Artuklu Spor Salonunda organize edildi. 

11 İlden, 10 takımın katıldığı müsabakalarda Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 6 şubat depreminde Adıyaman ilinde  hayatını kaybeden Kıbrıs Voleybol Kız Takımı anısına salona "KIBRIS BURADA" görseli asarak sporcuları unutmadı.

Müsabakalarda 2022 Yılı Türkiye Birincisi Mersin Takımı 6 şubat depreminde Adıyaman'da hayatını kaybeden Kıbrıslı sporcuların isimlerinin yer aldığı tişörtler ile  seremoniye çıkarken, Adana takımı ise Kıbrıslı sporcuların fotoğraflarının yer aldığı forma ile müsabakalara katıldı.

Bu anlamlı ve duygusal durum karşısında müsabakaları izleyen sporseverler gözyaşlarını tutamadı.

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik de Adana ve Mersin takımlarını bu güzel ve anlamlı davranışlarından dolayı tebrik etti. 

Beytullah Birlik yaptığı açıklamada; "Mardin'de yine güzel bir organizasyona şahitlik ediyoruz. İlimiz spor şehri olma yolunda durmadan ilerliyor. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Voleybol Yıldızlar Türkiye Yarı  Finali renkli görüntülere ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Hepimizi etkileyen olay ise Adana ve Mersin takımlarımızın anlamlı davranışı. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve sporcularımızın vefat eden Kıbrıslı sporcuları unutmayarak anması bizlere duygusal anlar yaşattı. Tabi bu güzel davranışlar sporun doğasında var. Ben bütün sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.