TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ay Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Seçimlerin ardından AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı’na bağlı siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti.  

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mehmet Ay Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

AHMET AKDENİZ

ADANA (İLKHABER)-Seçimlerin ardından AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı’na bağlı siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti.  

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'ndeki destekleri için Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP, DSP, BBP, Yeniden Refah Partisi, HÜDAPAR Adana İl başkanlıklarını ziyaret etti. İl yönetimlerini ziyaret etti.

Mehmet Ay, ilk ziyaretini MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ile yönetim kurulu üyelerine yaptı. Ardından sırasıyla BBP Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk ve HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve yönetimini ziyaret etti.

Mehmet Ay’dan Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür ziyareti (6)

 İl başkanları ve yönetimleri ile bir araya gelen Ay seçimlerde kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu. Ziyaretlerde Mehmet Ay’ın yanında başkan yardımcıları İsa Bozkurt, Orçun Sarıgül, Mustafa Sercan Delice, Cihan Atmaca ve Fatih Balıkçı’nın da yer aldığı görüldü.

Mehmet Ay’dan Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür ziyareti (3)

Seçimlerin kaybedenin olmadığını belirten Başkan Ay, Türkiye’nin kazandığına dikkat çekti. Seçimleri milletin kazandığını söyleyen Ay, “Bundan sonra yine Adana'mız için Türkiye'miz için, aziz milletimiz için Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.