TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener, CHP’li her aileden bir oy istedi

ADANA'DA CUMHURBAŞKANI ADAYI VE CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN DA KATILDIĞI MİTİNGDE KONUŞAN İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER," CHP'LİLERDEN DE HER AİLEDEN BİR TANECİK İSTİYORUM. MÜMKÜN MÜ BİR TANECİK HER AİLEDEN BİR TANECİK FAZLASI YOK BİR TANECİK" DİYEREK KENDİNE OY İSTEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Meral Akşener, CHP’li her aileden bir oy istedi

Adana’da Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı mitingde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "CHP’lilerden de her aileden bir tanecik oy istiyorum. Mümkün mü bir tanecik her aileden. Fazlası yok, bir tanecik" diyerek partisine oy istedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Uğur Mumcu Meydanı’nda seçmenlere hitap etti. Mitingde Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de eşlik etti. Mitingde Kılıçdaroğlu’ndan önce konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’da yaşanan olaylara ve seçim çalışmalarına değinerek kendisine de oy istedi. "Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e" diyen Akşener, "Tabii benim Cumhuriyet Halk Partisi seçmenlerine saygım sonsuz. İYİ Partililer oylarınızı hem Meral’e hem Kemal’e istiyorum. Şimdi rozet gördün. CHP’lilerden de her aileden bir tanecik istiyorum. Mümkün mü bir tanecik her aileden. Fazlası yok, bir tanecik. Tamam mı?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.