TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesai başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2022 17:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 17:33

2022 Katar Dünya Kupası nedeniyle, Süper Lig’de 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında maçlara ara verildi. Yaklaşık bir aylık ara sonrası ise ekipleri yoğun bir dönem bekliyor. Fikstürün sıkışmaması için hafta içlerinde de maçlar oynanacak. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da eklediğimizde gerisini siz düşünün..

Tabi burada ekipler için dinlenme fırsatı ile birlikte, daha iyi çalışma imkanı da doğdu. Zaten erken ara olunca, bu sezon devre arası uygulaması da olmayacak. Sadece transfer döneminde değişiklik yok. Dünya Kupası sonrasında takımlar sezona aralıksız devam edecek ve Süper Lig 28 Mayısta sona erecek.

İlimizin güzide ekibi Adana Demirspor’umuz bu sezon gerçekten güzel bir performans sergiliyor. En son oynadığı Alanya maçı sonrası 10 günlük izne ayrılan ekip, bugün tesislerde bir araya gelp çalışmalarına başlayacak.

Ekip, 10 ünlük iyi bir izin yaptı ve bence iyi de gelmiştir. Hem yönetimi, hem teknik ve idari kadrosuyla, oyuncularıyla ve taraftarlarıyla bir ve beraber olan Adana Demirspor’umuz, bu sezon çok iyi işler yapacaktır bence..

Evet! Ligde verilen uzun ara ile birlikte dinlenme fırsatı bulan Adana Demirspor için mesai başlıyor. Şimdiden enerjisini toplayıp daha iyi şekilde sezona kaldığı yerden devam edecek ve iyi işler yapacaktır. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.