TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’den ÇGC’ye “Tebrik” ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yönetim kurulu üyeleri ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanlığına yeniden seçilen  Cafer Esendemir ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2023 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’den ÇGC’ye “Tebrik” ziyareti

ADANA(İLKHABER)-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yönetim kurulu üyeleri ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanlığına yeniden seçilen  Cafer Esendemir ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Kanlı, Adana için parti ayrımı gözetmeksizin elbirliği ile çalışma çağrısı yaptı. 

MHP İl Başkanı Kanlı, Başkan Yardımcısı Saim Azmaz, Veysel Kokaçya, Mahir Şafak ve Oğuz Memiş ile geldiği ÇGC’de;  Başkan Cafer Esendemir, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Akköse, Dilek Akın, Mustafa Özke, Recep Şenyurt ve Çetin Ulucan tarafından konuk edildi. 

Başkan Esendemir, konuklarına ziyaretleri için teşekkür edip, kamu yararın çalışan dernek statüsünde yer alan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti olarak; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm partilere eşit mesafede durduklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Kanlı, siyasi partilerin demokrasinin gereği olduğunu, ÇGC'nin de ayrım gözetmeksizin tüm partilere kapısını açıp eşit mesafede duruşunu takdirle karşıladıklarını ifade etti.

 Kanlı, yaklaşan genel seçimler için yoğun tempoda çalıştıklarını, 14 Mayıs sonrasında ise seçimlerin sandıkta kalması gerektiğini belirterek,  “Kentimiz için parti ayrımı gözetmeksizin el birliği yapmamız lazım” dedi.

Kanlı, duayen bir gazeteci, deneyimli bir başkan olan Cafer Esendemir yönetimindeki Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin camiasının gür sesi olmaya devam edeceğine inandıklarını vurguladı.

Kanlı, Başkan Esendemir’e bir demet çiçek sunarak tebrik etti ve başarı dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.