TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Varlı ve Ersoy mazbatalarını aldılar

14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yeniden seçilen MHP Adana Milletvekili adayları mazbatalarını aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’li Varlı ve Ersoy mazbatalarını aldılar

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yeniden seçilen MHP Adana Milletvekili adayları mazbatalarını aldılar.

Adana'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil etme görevi üstlenen MHP’li Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy Adana adliyesinde, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Özkan Yenidünya, İl Seçim Kurulu Üyeleri Kürşat Eğilmez ve Cumhur Uluçınar'ın elinden mazbatalarını aldılar.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerelde ve Ankara'da tüm imkânlarını şehre, kıymetli Adanalı vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini söyledi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada "İki milletvekilimiz Adana'mızı yeni dönemde de temsil edecekler. Milletvekillerimizin bu dönemde de hemşehrilerimizin sesi olma, Meclis çatısı altında sorunların çözümü noktasında yine samimiyetle gayret edeceklerinden kuşkumuz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerelde ve Ankara'da tüm imkânlarımızı şehrimizin, kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Milletvekillerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.