TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Yusuf Kanlı’dan 100. Yıl Cemevi’ne ziyaret!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte; Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz ve Yönetimine 100. Yıl Cemevi’nde ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2023 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’li Yusuf Kanlı’dan  100. Yıl Cemevi’ne ziyaret!

ADANA(İLKHABER) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz ve Yönetimine ziyarette bulundu.

Çukurova ilçesindeki 100. Yıl Cemevi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kanlı’ya İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ile il ve ilçe yöneticileri eşlik ettiler.

MHP heyetine samimi karşılama

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve beraberindeki heyeti samimiyetle karşılayan ve misafir eden Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz, ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Yılmaz; her zaman Türkiye’nin ve Türk milletinin birliğinden, dirliğinden yana olduklarını, Milliyetçi Hareket Partisi’ni de bu değerleri korumada vazgeçilmez önemde gördüklerini kaydetti.

Cemevlerinin yüzde 55’ini MHP’li belediyeler yaptı

MHP’nin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Alevi inancına mensup vatandaşların ibadethane ihtiyaçlarını gözetmedeki hassasiyetlerinden övgüyle bahsedilirken, Yusuf Kanlı ve beraberindeki heyete, Türkiye’deki cemevlerinin yüzde 55’nin MHP’li belediyeler tarafından inşa edildiği bilgisi verildi.

Yusuf Kanlı: Bağımızı kimse koparamaz!

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türk milletinin öz evladı olan, Türk kimliğini koruyan, Türk kültürünü yaşayan ve yaşatan Alevi inancına mensup vatandaşları ayrı görmeyip, öz kardeş olarak kabul ettiklerini belirterek “Et tırnaktan ayrılmaz; bizim kardeşlik bağımızı kimse koparamaz!” mesajı verdi.

“Alevi-Sünni diyerek bizi bölmeye çalıştılar”

Türk ve İslam’a düşman Haçlı zihniyetini temsil eden Batının asırlardır Türk milletine ve İslam’a yönelik açık ve gizli saldırılarının devam ettiğini belirten Kanlı “Dün Alevi-Sünni diyerek, farklı isimler üzerinden giderek bizi bölmeye çalıştılar, bugün de farklı zeminlerde aynı oyun devam ediyor; bu tuzağa asla düşmeyeceğiz.” dedi.

Hazırlanacak rapor Genel Merkeze iletilecek

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz, daha sık ziyaretler yapılması, ilişkilerin güçlendirilmesi ve devamlı kılınmasına yönelik mesajlar verdiler. Yusuf Kanlı, sorun, talep ve beklentilerle ilgili hazırlanacak raporu MHP Genel Merkezi’ne ileteceklerini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.