TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mini mini birler uyum haftasında

Adana Seyhan’ın parlayan yıldızı İsmail Hazar İlkokulu’nun anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri uyum haftasında okul bahçesinde okulun başarılı Müdürü Bayram Geyik, Müdür Yardımcıları  ve sınıf öğretmenleri, palyaço,  tarafından karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2022 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2022 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mini mini birler uyum haftasında

EMRE EKİCİ

ADANA(İLKHABER)-Adana Seyhan’ın parlayan yıldızı İsmail Hazar İlkokulu’nun anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri uyum haftasında okul bahçesinde okulun başarılı Müdürü Bayram Geyik, Müdür Yardımcıları  ve sınıf öğretmenleri, palyaço,  tarafından karşılandı. Birinci sınıf öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından isimlikleri dağıtıldı. Daha sonra anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçtiler. Sınıf öğretmenleri öğrencilerine çikolata, balon ve çeşitli ikramlarda bulundular. Bu arada sınıf öğretmenleri öğrencileri ve veliler birbirlerini daha yakından tanıma imkanı buldular.

VELİ VE ÖĞRENCİLERE OKUL TANITIMI YAPILDI

5 gün sürecek uyum eğitiminde veliler çocuklarıyla birlikte gruplar halinde farklı zaman dilimlerinde okula geldiler. Veliler ve çocukları, öğretmenleri tarafından sınıflar, rehberlik servisi, kütüphane, okul bahçesi, giriş- çıkış gibi okulun iç ve dış mekanlarını beraber gezerek tanıyor ve okul yönetimi ile tanışma fırsatı buluyorlar.

İsmail Hazar ilkokulu Müdürü Bayram Geyik günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasında okula ilk gelindiğinde oluşan izlenimin çok önemli olduğunu vurguladı. Eğitim hayatlarına ilk adımı  atan öğrencileri kadar kendilerinin de büyük heyecan içinde olduklarını ifade eden  Geyik, özellikle okula yeni başlayan çocuklar için bu sürecin çok önemli olduğunu belirten Geyik; “Öğrencilerin okulla bağ kurmasını,  arkadaşları ile tanışmasını, sınıf ortamını tanımasını ve ailesinden ayrı vakit geçirebilmesini deneyimlemelerini sağlayarak ilerideki dönemlerin daha rahat geçmesini sağlayacaktır. Tabi okula uyum sürecinde, okul yönetimi olarak bizler, sınıf öğretmenleri ve velilerin davranışları büyük önem taşıyor. Okula başlamak, çocuklar kadar ailelerin ve öğretmenlerin de yaşadığı büyük bir yenilik ve değişimdir. Bu önemli başlangıç çocukların okula, öğretmene, arkadaşlarına olan tutumlarını şekillendirecek ve ona yön verecek bir süreçtir” dedi. Okul Müdürü Bayram Geyik yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılı olması dileğinde bulundu.

MİNİKLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE PALYAÇO KARŞILADI

Adana Seyhan İsmail Hazar İlkokulu anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerini   okula gelişlerinde ellerindeki balonlarla palyaçolar karşıladı. İlgiden çok memnun kaldığı görülen öğrenciler aileleri ile birlikte eğitim ve öğretim görecekleri okul ve sınıfları gezdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.