TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin okul heyecanı

Adana’nın Seyhan ilçesinde başarılı eğitimiyle göz dolduran Gazipaşa ilkokulu eğitmenleri 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nca yürütülen uyum eğitimi programı kapsamında Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıfa gidecek olan öğrencileri  karşıladı. Minikler yaz tatilinde boş kalan okulları yeniden çocuk sesleriyle şenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2022 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2022 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Miniklerin okul heyecanı

Ahmet AKDENİZ/ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) – Adana’da anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda uyum eğitimi başladı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde başarılı eğitimiyle göz dolduran Gazipaşa ilkokulu eğitmenleri 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nca yürütülen uyum eğitimi programı kapsamında Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıfa gidecek olan öğrencileri  karşıladı. Minikler yaz tatilinde boş kalan okulları yeniden çocuk sesleriyle şenlendi.

Gazipaşa ilkokulu’nun Müdürü Halit Cebesoy, Müdür Yardımcıları Erhan Yıldır ve Büşra Karayiğit Kaya ve sınıf öğretmenleri uyum haftasının ilk gününde minik öğrencileri okul bahçesinde balon ve palyaço gösterileriyle karşıladılar. Sınıf öğretmenleri öğrencilerine isimliklerini dağıttıktan sonra çikolata, balon ve çeşitli ikramlarda bulundular.

Gazipaşa İlkokulu’nun başarılı Müdürü Halit Cebesoy, günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yaptı. Cebesoy, eğitim hayatlarına ilk adımı atacak öğrencilerimiz kadar kendilerinde heyecanlı olduğunu söyledi. Cebesoy, “Özellikle okula başlayacak çocuklar için bu sürecin çok önemli. Öğrencilerin okulla bağ kurmasını, sınıf ortamını tanımasını, arkadaşları ile tanışmasını ve ailesinden ayrı vakit geçirebilmesini deneyimlemelerini sağlayarak ilerideki dönemlerin daha rahat geçmesini sağlayacaktır. Okula uyum sürecinde okul yönetimi olarak bizler sınıf öğretmenleri ve velilerin davranışları büyük önem taşıyor. Okula başlamak çocuklar kadar ailelerin ve öğretmenlerinde yaşadığı büyük bir yenilik ve değişimdir. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı sağlıklı ve başarılı geçsin” dedi.

Gazipaşa ilkokulu’nda veli ve öğrencilerin heyecanı yüksekti. Okul Müdürü Halit Cebesoy, sınıf öğretmenleri öğrenci ve velilerle bir araya gelerek miniklerin heyecanına ortak oldular. Anasınıfı ve birinci sınıfa gidecek olan öğrenciler sınıflarında yer alırken, veliler okul bahçesinde büyük heyecan ile çocuklarını beklediler. Annelerinden ayrılmak istemeyen bazı öğrenciler ise ağladı. Öğretmenler öğrencilerine sınıflarını tanıttı. Öğrenciler ilk kez sıralarına oturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.