TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Montella: Kendi silahlarımızla sahada olacağız

Süper Lig 22. Haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da hazırlıklar sürüyor. Yarın Yeni Adana Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Montella: Kendi silahlarımızla sahada olacağız

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Süper Lig 22. Haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da hazırlıklar sürüyor. Yarın Yeni Adana Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Maç hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, dün ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. 

Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Vincenzo Montella; “Geride kalan haftada çok önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta se büyük bir takıma karşı oynayacağız. Hazırlanıyoruz ve kendi silahlarımızla sahamızda olacağız ve iyi bir durumda olan Adana Demirspor’u ileriye götürmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

DEPLASMANDAKİ BAŞARI

Deplasmandaki başarıları hakkında ise, “Aslında aynı futbol sahasında oynuyorsunuz ama önemli olan şunu anlamak; deplasmanda bazen daha kolay olabiliyor. Çünkü rakipler kendi evinde olduğu için daha fazla alan bırakıyorlar. Biz aynı mantaliteyle hem kendi evimizde, hem de deplasmanda o şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

TRANSFERLER

Transferler hakkında da konuşan İtalyan teknik adam, “Ligde istatistiki olarak gol farkı, averajı ve attığımız gollerde üçüncüyüz. Yani hücum hattımıza saygı gösterilmesi gerekiyor. İnanılmaz, muazzam bir iş çıkarıyorlar. Önümüzde sadece büyük takımlar var. Yeni takviyelerimiz de geldi ve onları da değerlendirmek için fırsatımız olacak” dedi.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ EKSİKLER

Montella, Fenerbahçe maçı öncesi takımın son durumu hakkında ise şu bilgilere yer verdi; “Şu anda sadece Gulbdrandsen’in sakatlığı söz konusu.. Başka eksiğimiz yok. Cherif Ndiaye de iki haftadır antrenman yapmıyordu ve bize katıldıktan sonra adım adım takımın seviyesine ulaşmaya başladı. Başka eksiğimiz şimdilik yok.”

MERT ÇETİN: MONTELLA ROMA EFSANELERİNDENDİR

Mavi-lacivertlilerin yeni transferi Mert Çetin de Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın efsane olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu;

“Öncelikle kendi ülkeme döndüğüm için mutluyum. Adana; güzel, çok sevecen bir yer ve burada çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Bir aile gibiyiz. Burada adaptasyon sürecim daha hızlı ilerliyor. Adana Demirspor’da olmaktan çok mutluyum. Hocamızla, arkadaşlarımızla bir aile havası var. Bu mutlu ortam zaten başarıyı getiriyor.

Montella hocamız Roma efsanelerinden biridir. Ben de Roma’da oyandım ve hocamızın önceden çok değerli bir oyuncu olduğunu sonrasında yine çok değerli bir hoca olduğunun farkındaydım. Adaptasyon sürecinde de antrenman yapıları, taktiksel olarak da kendime yakın görmekteyim.

Daha genç bir oyuncuyum ve Avrupa hayallerim devam ediyor. İnşallah kendimi tekrardan kanıtlayıp, iyi performans gösterip Avrupa’ya dönmek istiyorum.

FENERBAHÇE MAÇINDAN DA 3 PUANA TALİBİZ

Bu hafta Fenerbahçe ile maçımız var ve önemli bir maç.. Hedefimiz var ve her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz. Fenerbahçe maçına da 3 puanı almak için çıkacağız. Rakibimizin güçlü olduğunun farkındayız ve Adana Demirspor olarak 3 puana adayız.

TARAFTAR

Çok iyi bir taraftarımız var bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Perşembe günü Fenerbahçe maçında da yalnız bırakmayacaklardır. Desteklerine ihtiyacımız var. Benim de taraftarımız önünde ilk maçım olacak, heyecanlıyım, çok sabırsızlanıyorum. İnşallah taraftarımızın önünde galibiyet alacağız.

CHERİF NDİAYE: ADANA DEMİRSPOR BÜYÜK BİR CAMİA

Geçtiğimiz hafta mavi-lacivert renklere bağlanan yeni transfer Cherif Ndiaye ekiple antrenmanlara katılmaya başladı. Ndiaye yaptığı açıklamada, “: Adana Demirspor ailesine katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya gelmeden önce de burayı biliyordum. Adana Demirspor çok büyük bir camia.. Çok büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Burada çok büyük, çok kaliteli oyuncular var. Bu guruba dahil olduğum için çok mutluyum.

ÖZGÜVENİMİZ VAR VE MAÇA HAZIRIZ

Önümüzde çok önemli bir maç var ve zor bir maç olacak. Bizim rakipten daha çok bu 3 puana ihtiyacımız var. Özgüvenimiz var ve hazır olduğumuza inanıyorum. Umarım maçtan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız.

TARAFTARIN ÖNÜNNE ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Son oynadığımız Sivas maçında taraftarımız 90 dakika boyunca bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine gerçekten hayran oldum. Şimdi evimizde onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Benden beklentilerini de yapmak için elimden geleni yapacağım.” Dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.