TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Montella: Sonuçtan memnun değilim

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Maçta 20. dakikadan sonrada takımımı çok beğendim çünkü çok fazla agresif ve cesaretli değildik. Belli bir dakikaya geldikten sonra hem kalite hem yorgunluk daha çok ön planda oldu. Sonuca baktığımızda memnun değiliz ve hak ettiğimiz bir sonuç değil. Yediğimiz kırmızı kartta Belhanda'nın hatası Peres'in uyanıklığı ve hakemin de kararlılığı maçı farklı bir yöne getirdi.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Montella: Sonuçtan memnun değilim

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Maçta 20. dakikadan sonrada takımımı çok beğendim çünkü çok fazla agresif ve cesaretli değildik. Belli bir dakikaya geldikten sonra hem kalite hem yorgunluk daha çok ön planda oldu. Sonuca baktığımızda memnun değiliz ve hak ettiğimiz bir sonuç değil. Yediğimiz kırmızı kartta Belhanda'nın hatası Peres'in uyanıklığı ve hakemin de kararlılığı maçı farklı bir yöne getirdi.” dedi.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında Trabzonspor’a 4-1 mağlup oldu. Mavi-lacivertlilerde Belhanda 22. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalıp takımını 10 kişi bıraktı.

Maç sonu konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, “Bu sonuçtan memnun değiliz ve hak ettiğimiz bir sonuç değil. İlk 20 dakikada takımımı hiç beğenmedim çünkü çok fazla agresif ve cesaretli değildik. Yediğimiz kırmızı kartta Belhanda'nın hatası Peres'in uyanıklığı ve hakemin de kararlılığı maçı farklı bir yöne getirdi” dedi.

Montella, “Aslında 20 dakikadan sonrada takımımı çok beğendim. Çünkü sonuna kadar mücadele gösterdiler. Hatta rakipten birçok konuda üstün oynadılar. İstatistiklere baktığınızda 20 şut atmışız, rakibimiz ise 15 şut attı. Gol beklentisi olarak biz 2.3iken rakibin1.2’ydi.

Belli bir dakikaya geldikten sonra hem kalite hem yorgunluk daha çok ön planda oldu. Kornerden yediğimiz gole kadar, neden atamadık, neden kaçırdık diye konuşabilirdik. Sonuçta bu tarz büyük takımlara karşı hatalar yaptığınız zaman cezalandırıyorlar. Ama takımımı 20 dakikadan sonra beğendim" sözlerine yer verdi.

NDİAYE: GÜNÜN SONUNDA MAĞLUPOLUNCA ÜZÜLÜYORUZ

Trabzon karşısında attığı müthiş golle büyük beğeni alan Adana Demirspor'un orta saha oyuncusu Ndiaye mağlup oldukları için attığı golün çok da bir anlam ifade etmediğini söyledi. Ndiaye, “Mağlup olduğumuz için attığım gol çok da anlam ifade etmedi. 4 gol yemeyi beklemiyorduk, maç boyunca iyi işlerde yaptık ancak günün sonunda böyle mağlup olunca üzülüyoruz. Buradan çıkaracağımız dersler var. Bu dersleri çıkartıp önümüze bakacağız" dedi. Ndiaye forma giydiği 23 maçta 7 gol atıp, 3 asist yaptı.

CHERİF: ALDIĞIMIZ MAĞLUBİYET HAYAL KIRIKLIĞI

Devre arası transferlerinden forvet oyuncusu Cherif de mağlubiyetin hayal kırıklığı olduğunu belirterek, “Aldığımız mağlubiyet bizim için hayal kırıklığı oldu. Çalışmaya devam edeceğiz, bazen çalışmaların sonucunu alabiliyorsunuz bazen alamıyorsunuz. Bugün sonucunu alamadık ancak daha fazla çalışacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız." Diye konuştu.

BELHANDA’DAN KIRMIZI REKORU

Adana Demirspor'un Faslı oyuncusu Belhanda Trabzonspor maçının 22. dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Kırmızı kart sonucu Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek olan Belhanda, Süper Lig'deki son 9 maçında ikinci kez kırmızı kart gördü ve böylelikle Süper Lig'e geldiği 2017/18'den bu yana 6. kez kırmızı kart görerek, en fazla kırmızı kart gören oyuncu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.