TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moraller yerinde

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2023 19:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 19:53

Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden kentimizin tek ekibi Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, son iki haftayı kayıpsız geçti. İlk yılı olmalarına rağmen şuanda 9 galibiyeti olan bir ekip olarak dikkat çekiyor.  Az değil 9 galibiyet, şuan zaten 4 ekibin 9 galibiyeti var ve play-off şanları olan ekipler bunlar.

Bu sezon ligin ilk haftasında PTT’yi, üçüncü hafta Aydın BŞB’yi, 6’ncı hafta Bolu BLD’yi, 7’nci hafta Sigorta Shop’u, 8’nci hafta İLBANK’ı, 11’nci hafta Nilüfer BLD’yi, 14’ncü hafta PTT ekibini 17. Hafta Kuzeyboru’yu 19. Hafta Bolu Bld ve son olarak Sigorta Shop’u mağlup etti. Bu hafta ise rakip başkent temsilcisi İLBANK olacak.

Kolay değil.. Depremi birebir yaşayan bir ekip.. Deprem sonrası çalışmalarını Antalya’da sürdürüp yeniden kente dönen ekibimiz taraftarıyla buluştu. Deprem sonrası aldığı iki galibiyet de gayet güzel bir moral oldu.

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden kentin ilk kadın ekibi olarak ilk sezonda bu performans gerçekten takdire şayan.. Tebrik ediyoruz. Ve hatta inşallah bu sezon play-off ile taçlandırırlar. Bu hafta İlbank sonrası iki zorlu maç var.

İlki Fenerbahçe ve sonrası ise ligin lideri, namağlup Eczacıbaşı.. O maçlar zor olacaktır ama sonrasındaki maçlarda alacakları galibiyetler, ekibimizi play-off çıtasına ulaştıracaktır.  O performansı görebiliyor ve inanıyoruz.

Evet! Kentimizin güzide ekibi Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nün bu sezon şimdiye kadar geride kalan süreçte gösterdiği başarıyı kalan maçlarda da göstereceğine inanıyoruz. Şuanda moraller yerinde ve bu moralle bu haftaki İlbank maçının da kayıpsız geçeceğine inanıyoruz. Başarılar dileğiyle..

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.