TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müsabakalar başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2023 18:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2023 18:18

İki büyük deprem atlattı, ardından yine Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik iki deprem daha.. Büyük geçmiş olsun.. Ülke olarak asrın felaketinin yaralarını hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. 7’den 70’e, tüm alanlarda el ele vererek..

Millet olarak ilk günden beri koşturuyoruz. Bir yandan felaketin yaralarını sararken, öte yandan işlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Bu felakette ülke olarak büyük destek verdik ve spor camiamız da aynı şekilde hem bireysel, hem de kulüplerimiz yardımlar yaptı ve yapmaya da devam ediyor.

Tabi bununla beraber lirlerimiz de Mart ayı itibariyle kaldığı yerden devam edecek. Erteleme maçları ise bu hafta sonu oynanacak. İstanbul Taksim'de meydana gelen bombalı saldırı sonrası ertelenen Beşiktaş A.Ş. - Fraport TAV Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçı 26 Şubat Pazar günü saat 19.00'da,

6 Şubatta meydana gelen deprem felaketinden dolayı ertelenen Spor Toto Süper Lig 23. hafta müsabakalarından Fenerbahçe A.Ş. - Arabam.com Konyaspor ve Bitexen Giresunspor - Yukatel Kayserispor müsabakaları yarın yani 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da, HangiKredi Ümraniyespor - Adana Demirspor müsabakası ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00'da oynanacak.. Yani bu hafta itibariyle müsabakalar başlıyor. 3 Mart'a kadar ara verilen Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Ligi de kaldığı yerden devam edecek.

Futbolun yanı sıra diğer spor branşlarında da yine aynı şekilde Mart ayıyla birlikte müsabakalar başlayacak. Başarılar diliyoruz..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.