TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlak galibiyet

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2023 17:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2023 17:44

Süper Lig heyecanı devam ederken, hem hafta içi hem de hafta sonlarıyla birlikte ekipler yoğun bir mesai dönemine girdi. Adana Demirspor, bu zorlu maratonda ligin 17. haftasında sahasında İstanbulspor’u konuk edecek.

Rakip her ne kadar alt sıralarda yer alan zayıf bir ekip olarak görülse de, aslında bu tür maçlar tehlikeli olur. O bakımdan dikkatli olmakta fayda var. Sonuçta zirve hesabı yapan bir ekip olarak Adana Demirspor, ligde kalitesi belli olan bir ekip..

Tüm ekiplerin korktuğu bir ekip ve tüm maçları keyifli geçiyor. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul ekibini konuk edecek. Samet Akaydın bu maçta olmayacak. Onun haricinde başka eksiği bulunuyor.

Temennimiz galip gelerek 3 puanı hanelerine yazdırmaları. Her ne kadar ligde sadece 2 mağlubiyeti olsa da, aslında beraberlikler de puan kayıpları demek.. O bakımdan galibiyetten başka bir şey düşünmemek lazım.

Tabi rakip zayıf gibi görünse de, ekibimiz kendi kalitesini konuşturmalı ve maçı hafife almamalı.. Artık bundan sonra alınacak her puan çok önem arz ediyor. Sezon sonu hedefimiz için alınabilecek maksimum puanlar alınmalı..

Evet! Lig zorlu ve bir o kadar da keyifli bir lig.. Bu zorlu ligde farkını ortaya koyan Adana Demirspor, bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek. Kendi saha ve seyircisi önünde alacağı galibiyet ile yoluna emin adımlarla devam eder.. Başarılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.