TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nihat Atlı dualarla uğurlandı

Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu 65 yaşında hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın cenazesi toprağa verildi. Yakınları tarafından, yaşamını yitirdiği hastaneden alınan Atlı'nın cenazesi, Kozan’da bulunan Hoşkadem Camisi avlusuna götürüldü. Atlı'nın cenazesi, burada cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kozan Mezarlığı'na defnedildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Nihat Atlı dualarla uğurlandı

ADANA (AA) - Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu 65 yaşında hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın cenazesi toprağa verildi.

Yakınları tarafından, yaşamını yitirdiği Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan Atlı'nın cenazesi, Kozan’da bulunan Hoşkadem Camisi avlusuna götürüldü.

Atlı'nın cenazesi, burada cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kozan Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Atlı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP Genel Başkan yardımcıları Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya, Adana Valisi Süleyman Elban, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, MHP ve AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen ve kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alınan Nihat Atlı, önceki gün burada müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

NİHAT ATLI 5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.