TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğan Adana'da gençlerle buluştu

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Adana’da bir dizi etkinlikler düzenledi. Gençlere muzlu süt ısmarlayan Oğan, gençlerin büyük bir teveccühü ile karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Oğan Adana'da gençlerle buluştu

Melek Öter- Abdurrahim Sağ
ADANA (İLKHABER) - Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Adana’da bir dizi etkinlikler düzenledi. Gençlere muzlu süt ısmarlayan Oğan, gençlerin büyük bir teveccühü ile karşılaştı.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Adana’da gençlerle bir araya geldi. Kentte en fazla muzlu süt tükettiği meşhur bir büfenin önünde gençlerle bir araya gelen Oğan, burada gençlere muzlu süt ısmarladı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Oğan, burada tezahüratlar eşliğinde muzlu sütünü içti. Gençler Oğan’a tişörtlerini imzalatıp, hatıra fotoğrafları çektirdi. Oğan burada gençlerle sohbet edip oy istedi.

 Oğan’ın bir diğer gençlerle buluşması ise Baraj Yolu Gençlik Meydanı’nda gerçekleşti. Burada gençlerin Oğan’ı görmek için izdiham oluşturduğu görüldü. Oğan burada gençlerle sohbet edip, gençlerin sorunlarını dinledi.

Kentte  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Oğan, seçimlerin selametle gerçekleştirilmesi için elinden geleni yaptığını söyledi.  Mitinglerde bir Cumhurbaşkanı adayının yuhalanması konusunu eleştiren Oğan, “Bununla ilgili cumhurbaşkanı adaylarına çağrıda, ziyaretlerde bulunuyorum. Hem basın toplantılarımda hem mitinglerimde asla herhangi bir cumhurbaşkanı adayının yuhalanmasına müsaade etmiyorum. Herhangi kötü söze izin vermiyorum. Kendi taraftarlarımızın herhangi bir taşkınlık yapmasına asla müsaade etmiyorum ve zaten onlar da yapmıyorlar” dedi.

Bu seçimin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin rahatlıkla, suhuletle atlatabileceği bir seçim olduğunu vurgulayan Oğan, “Ancak bu seçimde bir sürü farklı şeyler devreye sokulmaya çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin suhulet ve sükunetle seçime girmemesi için bazı çevrelerin ciddi bir gayret içerisinde olduğunu görüyorum. Her tür imkanımızla bunun karşısında olacağız. Ülkemizin bir kaosa, çalkantıya sürüklenmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve bunun için de üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.