TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere trafik eğitimi verildi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün yerleşkesi içerisinde bulunan Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nın yenilenmesinin ardından öğrenciler bilgilendirme ve eğitim çalışmalarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2022 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2022 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öğrencilere trafik  eğitimi verildi

Bayram BULUT/ ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) - Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün yerleşkesi içerisinde bulunan Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nın yenilenmesinin ardından öğrenciler bilgilendirme ve eğitim çalışmalarına katıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda gerçekleştirilen bilgilendirme ve eğitim çalışmaları devam ediyor. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ndeki yenilenen Trafik Eğitim Parkında devam eden eğitimleri Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ziyaret etti. İlkokul öğrencilerine yönelik bilgilendirme ve eğitim çalışmalarına katılan Koçak, öğrencilerinin çalışmalarını izledi.

Koçak’ı Trafik Denetleme Şube Müdürü Aydın Şahin karşıladı. Şahin, başta Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci olmak üzere teşkilat olarak trafikte güvenliğin sağlanmasına, can ve mal kayıplarının en aza indirilmesine yönelik önleyici tedbirler aldıklarını aktardı. Koçak ise, yapılan çalışmaların önemli olduğuna vurgu yaparak, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Yenilenen araçlar ve Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nı dolaşan Koçak, hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından alandan ayrıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.