TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerin karne sevinci

Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu 1-E, 1-I 4-G , 4-H  sınıfları  2022-2023 eğitim öğretim yılı döneminin sona ermesiyle 20 Ocak Cuma günü karnelerini aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öğrencilerin karne sevinci

TEVFİK DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER)-Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu 1-E, 1-I 4-G , 4-H  sınıfları  2022-2023 eğitim öğretim yılı döneminin sona ermesiyle 20 Ocak Cuma günü karnelerini aldılar. 1-E sınıf öğretmeni Selin Arıkan, 1-I sınıfı öğretmeni İsa Yıldız 4-G sınıfı öğretmeni Saadet Aksoy ve 4-H sınıfı öğretmeni Kadir Kaya’nın elinden karne alan öğrenciler sevinç ve heyecanı bir arada yaşadı.

Karnelerini alan öğrenciler ve öğrenci velileri geride bıraktıkları planları anlattılar. 1. Sınıfa giden öğrencilerin velileri daha çok alışma sürecinde zorluk yaşadıklarını bildirirken, öğrenciler ise tatile girdikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler. Tatil planlarını açıklayan öğrenciler 15 gün sürecek tatil boyunca ders çalışacaklarını, kitap okuyacaklarını, oyun oynayacaklarını söylediler. Öğrenciler genel olarak karnelerinin iyi olduğunu, tatil boyunca öğretmenlerini ve arkadaşlarını özleyeceklerini ifade eddi.  4. Sınıf öğrencisi Mert Arıkan dönemin iyi geçtiğini belirterek, “Okulumu. öğretmenimi arkadaşlarımı çok seviyorum, matematiği çok seviyorum. Tatilde bol bol kitap okuyup dersimi çalışacağım” dedi.

Öğrenciler dönem boyunca sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel başarılı gösterilerle anne ve babaları ile öğretmenlerine unutulmaz anılar yaşattılar. Farkındalık yaratan gösterilere imza atan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.  Sınıflarını çiçek bahçesine dönüştüren öğrenciler performanslarıyla adeta şov yaptılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.