TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul önlerinde denetimler sürüyor

Adana’da çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçlarında denetimler yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2022 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2022 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Okul önlerinde denetimler sürüyor

BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’da çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçlarında denetimler yapıldı.

Okulların yarıyıl tatilinin sona ermesiyle Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik, Terör ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okul çevrelerinde ve servis araçlarında denetimler yaptı.

157 ekip ve 428 polisin katılımıyla gerçekleşen denetimlerde 265 okul ve çevresi kontrol edildi. Kontrollerde şüpheli görülen Bin 353 şansın Genel Bilgi Toplama (GBT)’sine bakıldı. Okul çevresinde bulunan 211 işyerine denetim gerçekleştirilirken, 91 park ve bahçede kontrol edildi.

Denetimlerde 3 işyerine TAPDK izin belgesi bulunmadığı gerekçesi ile tutanak tutulurken, kontrol edilen 180 servis aracından ise 6’sına ilgili maddeler gereğinde 2 Bin 912 Lira idari para cezası uygulandı.

 Adana genelindeki okul önlerde sıkı denetimler başlatan polisler çocuk ve gençlerin korunmasını yönelik bütün çalışmalar sürerken, öğrencilerin özellikle uyuşturucudan uzak tutulması ve okul dışından gelen şahıslarla irtibat kurmaması için polis okul saatleri içinde sürekli okul etrafında önlem alıyor. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.