TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okuma bayramı  renkli görüntülere sahne oldu

Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu 1-C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ömer Kıvrak’la birlikte hazırlamış oldukları okuma bayramı etkinliği unutulmaz anılarla birlikte şölene dönüştürdü. Öğrenciler yaptıkları gösterilerle okuma bayramına renk kattılar.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2023 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2023 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Okuma bayramı  renkli  görüntülere sahne oldu

Tevfik DİNÇKALMIŞ/ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) - Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu 1-C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ömer Kıvrak’la birlikte hazırlamış oldukları okuma bayramı etkinliği unutulmaz anılarla birlikte şölene dönüştürdü. Öğrenciler yaptıkları gösterilerle okuma bayramına renk kattılar.

1-C sınıf öğretmeni Ömer Kıvrak, her zaman öğrencilerinin yanında olduğunu ve yol gösterici olmaya devam edeceğini söyledi. Kıvrak, öğrencilerinin sevinç ve mutluluğunu paylaşmaktan son dercee mutlu olduğunu belirterek, “Değerli velilerim hazırlamış olduğumuz okuma bayramı etkinliğimize hoş geldiniz. Güzel yavrularımızın küçük yürekleriyle büyük işler başardıklarını gösteren ve onların gelecek yaşantıları arasında unutulmaz olacak olan okuma bayramı şöleni için birlikteyiz. Öğretim yılının başından bu yana derslerimizi dikkatli yaptık, çünkü dikkat öğrenmenin anasıdır. Daha güzel yapmak için bazen yavaşladık. Çünkü yavaşlamak süreci daha akılcı sürdürmemizi sağladı. Güzel işler yaptığımızda coştuk. Çünkü coşku bulaşıcıdır. Filozofun dediği gibi yaşamın içinden hep öğreneceğimiz yeni bir şey varmış gibi yürüdük” dedi.

Çocuklarını okutmak için fedakarlıklara katlanan anne ve babalara çok teşekkür ettiğini ifade eden sınıf öğretmeni Ömer Kıvrak, velilere unutulmaz heyecan yaşatan öğrencileriyle gurur duyduğunu kaydetti. Kıvrak, “Okuma şenliğinde elle tutulur, gözle görülür meyvelerini bugün sevgili öğrencilerimiz bizlere sunacak. Bunları yaparken her öğrencimiz kendi hikayesini yazdı. Bu yıl bizlere bu heyecan ve mutluluğu yaşatan minik yüreklere bizimle daima yanımızda olan başta sınıf temsilcilerimiz Özlem Görkem, Sevgi Karacan’a, velilere ve okul içerisinde ihtiyacımız olduğunda yardımlarını esirgemeyen okul yönetimimiz teşekkür ediyorum. 1-C sınıfı öğrencileri şölene dönüştürdükleri okuma bayramını başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadılar. Unutulmaz anılara imza atan küçük minikler anne-babalarına duygulu anlar yaşattılar” diye konuştu.

Minicik kalpleriyle sahneyi çiçek bahçesine dönüştüren minikler üstün performanslarıyla aileleri uzun uzun ayakta alkışlarken, sınıf öğretmeni Ömer Kıvrak okuma yazma öğrenen öğrencilerine okuma belgesi ve madalya ile ödüllendirdi. Ayrıca hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan çocuklarının daha başarılı olabilmesi için olağan üstü çaba sarfeden annelere de ‘fedakar annemiz’ belgesi verildi. Sınıf öğretmeni Ömer Kıvrak velilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.