TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önemli 3 puan

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2022 14:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 14:34

TFF 1. Liginde tam 14 hafta geride kaldı. 5 hafta sonra ise sezonun ilk devresi tamamlanacak ve ara verilecek. Arada transferler yapılacak, takviyeler, yen, oyuncular vs. Hummalı bir dönem olacak. Sonuçta sezonun ikinci devresi daha zorlu geçer.

İlimizin önemli ekibi Adanaspor, bu zorlu maratonun geride kalan 14 haftalık periyodunda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 17 puan topladı. 22 gol attı, kalesinde de yine 22 gol gördü. Averajı sıfır.. Geçtiğimiz 2021-2022 sezonuyla neredeyse aynı tablo..

2021-2022 sezonu 14. Haftasında 18 puan toplamış yani bu sezondan 1 puan fazla.. Bu değişen bir şeyin olmadığını gösteriyor. Son 3-4 sezon yaşanan sıkıntılar, kötü grafik bu sezonda da var. Bundan sonra daha iyi olurlar umarım. Aynı tabloyu görmek istemiyoruz.

Tablo aynı dedik. Teknik direktör değişimi de yine aynı şekilde yaşandı. Mustafa Kaplan ile başlayan sezon, Önder Karaveli ile devam etti ve şimdi ise Eyüp Arın ile devam ediliyor.

Mustafa Kaplan ile 1'i hazırlık toplam 6 maça çıkan Adanaspor, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Gidişat kötü olunca karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Sonrasında Önder Karaveli getirildi. Adana ekibi, Önder hoca ile ise 6 lig ve 2 kupa maçına çıktı. Ligdeki 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alınırken, Türkiye Kupası'ndaki Samsunspor maçında 4-0 kaybetti. O yenilgi aynı zamanda Önder hocanın da son maçı oldu ve yine ayrılık söz konusu oldu.

Tabi hal böyle olunca Adanaspor’un başına yıllardır kulüpte yer alan ve büyük emekleri olan Eyüp Arın getirildi. Eyüp hoca tecrübeli, takımı çok iyi tanıyan ve sevilen birisi.. UEFA-Pro Lisans sahibi.. Devam etmesi bence gayet isabetli..

Evet! Ligin ilk yarısının bitmesine çok bir süre kalmadı. Adanaspor Eyüp Arın ile bu hafta Altınordu’yu kayıpsız geçti ve önemli bir galibiyet aldı. Şuan puanı 17 ama yeterli değil.. İlk devrenin sonunda 30 puanın üzerinde olmasını bekliyoruz.

Şu son 3-4 sezon yaşanan sıkıntıları bu sezonda da istemiyoruz. Kentimizin önemli ekibi Adanaspor tarihinde iyi işlere imza atmış bir ekip..

İkinci devre daha zor geçecek, tüm ekipler takviyeleri yaparak daha güçlü hale gelecektir. Adana ekibimiz de umarız devre arası birkaç transfer ile daha güçlü hale gelir ve sezon sonu rahat olur. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.