TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onur kırıcı davranış

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2017 21:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 15:56

Onur kırıcı davranış

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi’nin 42 milyon 500 bin liraya mal olan Bey ve Barbaros Mahalle Merkezi ile Şakirpaşa spor kompleksinin açılışı için Adana’ya geldi.

Bey Mahallesi’ndeki açılış töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, son dönemde Almanya ve Hollanda’nın Türk bakanlarının ziyaretlere koyduğu yasağı sert dille eleştirdi.

Sağanak yağmur nedeniyle konuşmasını kısa tutan Kılaçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları, Almanya ve Hollanda'ya engelleniyorsa, bunun kabul edilemez olduğunu ve bu iki ülke ile ilişkilerin askıya alınması gerektiğini savundu.

Parti olarak her türlü desteği vereceklerini söyleyen CHP Genel Başkanı, sağcısıyla solcusuyla, mevcut tüm partileri ile Türkiye’nin haklarını savunmasının her kesin görevi olduğunu ifade etti.

Söyledikleri bence doğrudur. Çünkü Almanya ve Hollanda’nın bu tutumu yanlıştır ve yanlıştan öte onur kırıcıdır. Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değildir. Yıllardır Avrupa Birliği kapılarında bizi bekleten kimlerdir? Kendi çıkarları olunca insan haklarını tanımayıp kendi çıkarlarına bakan, bizim her türlü işlerimize karışan kimdir?  Bence bunu bilmeyen yoktur. Artık bunların karşısında hep birlikte dik durmamız gerekmektedir. Hiçbir din, dil, ırk, parti, görüş ayrılığı olmaksızın hepimiz ülkemizin çıkarlarını içeride ve dışarıda savunmalıyız. Bu ülke hepimizin ve gidecek başka yerimiz de yoktur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.