TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Pamukçu bekarlığa veda etti

Eski Mardin Belediyesi Başkanı merhum Orhan Pamukçu’nun torunu Orhan Pamukçu bekarlığa veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Orhan Pamukçu bekarlığa veda etti

ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHAMBER)-Eski Mardin Belediyesi Başkanı merhum Orhan Pamukçu’nun torunu Orhan Pamukçu bekarlığa veda etti.

Pamuk Grup Yönetim Kurulu Üyesi Numan Pamukçu’nun oğlu, Eski Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu’nun yeğeni iş insanı Orhan Pamukçu ile İş insanı Tacettin Oral‘ın kızı Klinik Psk. Derya Oral Renaissance Polat İstanbul Hotel ‘de Kırk Gün Kırk Gece Events’in organizasyonunu üstlendiği gecede muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.  

Genç çiftlerin nikah şahitliğini 22. Dönem Mardin Milletvekili Eski Mardinspor Başkanı  Süleyman Bölünmez ,Tümgeneral İstanbul İl Jandarma Komutanı ve Mardin sevdalısı Yusuf Kenan Topçu, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever  iş insanı  Dr.Zeynelabidin Erdem, Marev eski Başkanı  Fehmi Tahincioğlu,   İş insanı Necati Yağcı, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı  Ömer Özel yaptı.  

750 kişinin katılım sağladığı düğün törenine gelen konukları  damadın babası Numan Pamukçu ve gelinin babası Tacettin Oral karşıladı.

Muhteşem muhteşem bir organizasyonla yapılan düğün töreninde çok  sevilen ses  sanatçı Murat Kurşun; Türkçe,  Kürtçe, Arapça, Süryanice ve Ermenice seslendirdiği şarkı ve türküleri ile düğüne renk kattı.

Kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak düğünlerine gelen tüm konuklara teşekkür eden gelin ve damat; ”Sevgi, saygı ve hürmetlerimizi eksik etmeyeceğimiz tüm konuklarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Mutluyuz. Allah bu mutluluğu her gence nasip etsin. Darısı tüm bekarların başına” dedi.

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.