TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orman Bölge Müdürlüğü’nde vefa yemeği düzenlendi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde tayini çıkan personeller için vefa yemeği düzenlendi. Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Orman Bölge Müdürlüğü’nde vefa yemeği düzenlendi

Ahmet Akdeniz

ADANA (İLKHABER)-Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde tayini çıkan personeller için vefa yemeği düzenlendi. Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Basın ve İletişim Şube Müdürü Mehmet Harbi, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcılığına, Kozan Orman İşletme Müdürü Şensu Küçükateş Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atandı. Bu atama nedeniyle Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde vefa yemeği düzenlendi. Yeni yerlerine uğurlanan kişiler için veda yemeği kapsamında vefa yemeği düzenlendi.

Geleneksel vefa yemeğine Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları katıldı. Adana Bölge Müdürlü Mahmut Yılmaz, arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Bölge Müdür Yardımcısı olarak uğurladığımız kıymetli arkadaşlarımıza başarılı hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Tayin olan Bölge Müdür Yardımcılarına, Mahmut Yılmaz tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi. Ardından Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şube ll. Başkanı  Uğur Kara ve Toç-Bir_Sen 2 Nolu Şube Başkanı Sayın Ahmet Ayyıldız tarafından tayin olan Bölge Müdür Yardımcılarına plaketleri takdim edilerek uğurlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.