TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atlı Polisler huzuru sağlamak için Adana sokaklarında

Adana’da Atlı Polis ekipleri şehrin güvenliği için sokakları gezmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 11:59
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Atlı Polisler huzuru sağlamak için Adana sokaklarında

Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan Atlı Polis Grup Amirliği ekipleri, toplumsal olaylara müdahale ve toplumun güvenliğini sağlamak amacıyla çok sayıda tatbikat gerçekleştiriyor ve sokaklarda dolaşıp güven salmaya devam ediyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Atlı Polis Grup Amirliğinde görevli polisler, gerçekleştirilen bu uygulama ve tatbikatlarla toplumsal herhangi bir olaya müdahale için kendini hazırlıyor. Özellikle son dönemlerde kendilerinden sıkça söz ettiren atlı polisler, başta küçük yaştaki çocuklar olmak üzere çok sayıda insanın dikkatini çekiyor.

Giydikleri üniforma ve üzerine bindikleri atlarla şehirde farklı bir görüntü oluşturan polisler, bir yandan güven duygusu oluştururken bir yandan da insanları şaşırtarak dikkatleri üzerine topluyor.

Özellikle son dönemlerde yaptıkları projelerle ve katıldıkları, içerisinde bulundukları faaliyet ve organizasyonlarla kendilerini Adana Halkına tanıtmayı başaran polisler, en az normal polisler kadar tanınıyor.

Adana'nın çeşitli yerlerinde dolaşarak etrafı denetleyen polieler, dün yaptıkları gezintide Atatürk Parkı civarında görüldü. Gören herkesin ilgiyle baktığı ve çocukların da atları görünce sevindikleri dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.