TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğal ürünlere ilgi artıyor

Doğal ürünlere ilgi gün geçtikçe daha da artıyor. Peki, en çok satan ürünler hangileri?

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 16:57
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Doğal ürünlere ilgi artıyor

Doğal, ev yapımı ürünlere ilgi neredeyse her dönem fazla olmuştur. Son dönemlerde fiyat artışı yaşansa bile bu ilgi azalmadan devam ediyor. 6 yıldır doğal ürün satışı yapan Rıdvan Çalışkan, “Ben ortalama 20 yıldır bu dükkan açık ve 6 yıldır da bu dükkanın başında ben duruyorum” dedi.

Satışların genel olarak iyi olduğundan, fakat bu aralar piyasanın durgunluğundan söz eden Çalışkan, “Bu sadece bizim için de geçerli değil. Çoğu sektör bizimle aynı sorunu yaşıyor. Zamlardan dolayı maalesef insanların alım gücü gün geçtikçe düşüyor” şekline konuştu.

ÇALIŞKAN: DOĞAL ÜRÜNLERE ÇOĞU KİŞİ YÜKSEK İLGİ GÖSTERİYOR

“Doğal ürünlere ilgi oldukça yüksek. Özellikle bu semtteki insanlar başta olmak üzere doğal ürünlere çoğu kişi yüksek ilgi gösteriyor” diyen Çalışkan, kendi dükkanında bulunan ürünlere olan ilginin şu anda yüzde 84 civarında olduğunu söyledi.

ÇALIŞAN: ŞU AN DÜKKANDAKİ HER BİTKİ ÇAYI ÇEŞİDİ İYİ SATIŞ YAPIYOR

Çalışkan, konuşmasının devamında şunları aktardı:

“Doğal ürünlerin her çeşidine aslında ilgi var. Özellikle baharat çeşitleri en çok satan ürünlerimizin başında geliyor. Onun dışında kış ayında olduğumuz için en çok sattıklarımız bitki çayları. Şu an dükkandaki her bitki çayı çeşidi iyi satış yapıyor.”

ÇALIŞKAN: AYRICA REÇELLERİ, TURŞULARI, EKMEKLERİ, ZEYTİNLERİ DE KENDİMİZ YAPIYORUZ

Tüm bunlar dışında doğal, sağlığa faydalı macunların da iyi sattığını kaydeden Çalışkan, konuşmasının devamında şu bilgileri verdi:

“İnsanlar bu dönemlerde gribe, nezleye iyi gelecek ürünleri tercih ediyorlar. Ayrıca reçelleri, turşuları, ekmekleri, zeytinleri de kendimiz yapıyoruz. Hepsi bize özel ürünler ve tamamen doğal. İnsanlar bu tür ürünleri seviyor. Kendi yaptığımız ürünler dışında zeytinyağı, kutu patlıcan gibi ürünler de o ürünler nereye özgüyse o şehirden getirtiyoruz ve bunlar da tamamen doğal ve ev yapımı. Yabancı bir yerden kesinlikle almıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.