TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Alan Çukurova Kitap Fuarı’nda kitap imzaladı

Eski asker, Milliyetçi Hareket Partisi eski Milletvekili ve yazar Engin Alan Çukurova Kitap Fuarı’na katıldı. İmza günü olan Alan, kitap severlerle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 13:32
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Engin Alan Çukurova Kitap Fuarı’nda kitap imzaladı

Askerlik ile başlayan kariyerine siyasetle devam eden; eski asker, Milliyetçi Hareket Partisi eski Milletvekili ve aynı zamanda yazar Engin Alan, Çukurova Kitap Fuarı’na katıldı. Kitaplarını imzalayan Alan, kitap severlerle bir araya gelerek sohbet de etti.

1965 yılında Kara Harp Okulundan mezun olduktan sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı çeşitli birliklerde görev yapan Alan, askeri kariyeri boyunca birçok görevde bulundu.

Alan, 2005 yılında emekliye sevk edilmesine rağmen bile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın Genel Müdürlüğü görevini üstlendi.

Emekliliğinin ardından 2010 yılında Balyoz davasından tutuklanan Alan, 2011 Türkiye Genel Seçimlerinde MHP İstanbul Milletvekili olarak seçildi.

24 Haziran 2014 tarihinde TBMM'de yemin eden ve meclis çalışmalarına katılan Alan, hem askeri hem de siyasi yönden birçok görevde bulundu.

KİTAPLARININ İSİMLERİ

Alan’ın, tüm askeri ve siyasi kariyerinin yanında 3 tane de kitabı bulunuyor. Yazarın;

- 2015 yılında yayınladığı ve kendi hayatından olayları, değerlendirmeleri konu alan Bölünmeye Çeyrek Kala kitabı,

- 2016 yılında yayınladığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin PKK terör örgütü ile mücadelesini konu alan “Terör – PKK 40 Yıllık İhanet” kitabı ve

- 2018 yılında yayınladığı Ruh İkizleri & Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve Büyük İsrail Projesi’ni konu alan Büyük Ortadoğu Projesi, Büyük İsrail Projesi ve Türkiye kitabı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.