TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İç Mimarlar Odası’ndan “Dünya İyilikle Isınacak” kampanyası

İç Mimarlar Odası depremzede çocuklar için “Dünya İyilikle Isınacak” kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 18:35
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
İç Mimarlar Odası’ndan “Dünya İyilikle Isınacak” kampanyası

İçerisinde bulunduğumuz kış aylarında soğuklar günden güne artış göstermeye devam ediyor. Özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde kış ayları zorlu şartlarda ilerliyor. Her ne kadar yardım yapılsa da yapılan yardımlar herkes için yeterli olmuyor ve bu havalarda özellikle çocuklar olumsuz yönde etkileniyor. Bu durumun farkında olan ve konu hakkında bir şeyler yapmaya çalışan İç Mimarlar Odası, imkanları kısıtlı olan depremzede çocuklar için yeni bir proje başlattı.

“DÜNYA İYİLİKLE ISINACAK”

İç Mimarlar Odası depremzede çocuklar için yeni bir proje başlattı. “Dünya İyilikle Isınacak” adlı projeye göre soğuk kış aylarını biraz da olsun daha kolay geçirebilmeleri adına depremzede çocuklar adına bot kampanyası başlatıldı.

“HAYDİ HEP BERABER 100 ÇOCUĞUMUZUN AYAKLARINI, KALBİNİ ISITALIM”

Bin bot toplanması hedeflenen ve geçtiğimiz günlerde başlayan kampanyanın ne kadar daha devam edeceği hakkında bilgilendirme yapılmadı. Kampanyayla ilgili İç Mimarlar Odası sosyal medyasından yaptığı açıklamasında “Haydi hep beraber 100 çocuğumuzun ayaklarını, kalbini ısıtalım. Zorlu kış şartlarında, depremzede çocuklarımız için bot kampanyamıza katılarak sizler de destek olabilirsiniz” denildi.

Kampanyaya katılmak için iletişim bilgisi de odanın sosyal medya hesabında yer alıyor. Kampanyaya katkı sunmak veya konu hakkında bilgi almak isteyenler oradan iletişime geçebilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.