TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınların erkeklerden beklediği çiçekler 

Çiçek gördüğünde mutlu olmayan kadın neredeyse yok denecek kadar az. Peki, kadınların almayı, hediye edilmesini en çok tercih ettiği çiçekler hangileri?

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınların erkeklerden beklediği çiçekler 

Cansu Ersoy

ADANA(İLKHABER)- Çiçek bir kadının vazgeçilmezlerinden biridir. Kaç yaşında olursa olsun veya hangi mesleği yapıyor olursa olsun her kadın kendine çiçek alındığında mutlu olur. Kendilerine de çiçek almayı seven kadınlar ile çiçekler arasında ilginç bir bağ vardır. Peki kadınlar en çok hangi çiçekleri almayı tercih eder? Erkekler kadınlara en çok hangi çiçekleri alır?
Adana’da bulunan Parıltı Çiçek çalışanlarından Berk Karaoğlan, kadınların en çok tercih ettiği ve erkeklerin kadınlara almayı en çok tercih ettiği çiçekler hakkında bilgiler verdi.

Adsız tasarım (2)-3


KADINLAR YEŞİL YAPRAKLI BİTKİLERİ DE BEĞENİYOR
Karaoğlan, “Yeşil yapraklı bitkiler şu an kadınların en çok tercih ettiği bitkilerdir. Kaktüsü de çok seviyorlar ama pek almıyorlar. Neden almayı tercih etmediklerini bilmiyorum. Belki de bir başkası tarafından hediye edilmesi daha çok hoşlarına gidiyor olabilir. Sukulentler de kadınların en çok tercih ettiği yeşil bitki türlerinden.”


KASIMPATI VE LİSYANTUS ÇİÇEKLERİ EN ÇOK BEĞENİLENLER
“Buket çiçeklerde ise kadınlar tarafından en çok tercih edilen Kasımpatı ve Lisyantus” diyen Karaoğlan, “Erkeklerden ziyade özellikle kadınlar Kasımpatılara ve Lisyantuslara yoğun ilgi gösteriyorlar. Görünüşleri çok zarif ve etrafa hoş bir koku yayıyorlar ve bu yüzden kadınlar bu iki tür çiçeği de almaya bayılıyor. Tüm bunların dışında Kalanşo çiçeği de özellikle bu aralar çok kişi tarafından tercih ediliyor. Hem çok zarif bir görüntüsü var hem de bakımları çoğu çiçek türüne göre çok daha kolay” diye belirtti.

adanaçiçekçi


ÇİÇEKTEN GERÇEKTEN ANLAYAN KADINLAR KAZABLANKA SEVER
Kazablanka çiçeğinden de bahseden ve en çok beğenilen çiçeklerden biri olduğunu söyleyen Karaoğlan, “Kazablanka çiçeği de gösterişli duruşu ve harika kokusuyla çiçekten gerçekten anlayan kadınların tercih ettiği türlerden biri” dedi.

çiçekçiler


ERKEKLER OYUNU KLASİK ÇİÇEKLERDEN YANA KULLANIYOR
Erkeklerin almak için en çok tercih ettiği çiçeklerden de söz eden Karaoğlan, bu konu hakkında da şunları söyledi:
“Kadınlar yukarıda saydığım çiçek ve bitki türlerini tercih ederken erkekler çok daha klasik türleri almayı tercih ediyor. Örneğin kırmızı olmayan diğer renk güller veya papatya gibi çiçekler erkekler tarafından çok daha fazla tercih ediliyor.”

çiçekfotoğrafı

20231010130435_IMG_0184

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.